Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na čekanju

Srebrić: Još nismo dobili termin sastanka kod ministra

\'17.08.2010., Mirogoj, Zagreb - Pogreb rukometnog trenera Velimira Kljajica. Tajnik HNS-a Zorislav Srebric. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
12.01.2012.
u 09:51

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković živ je i zdrav iako ga već dva dana nitko ne može dobiti, "nestao" je nakon gala večeri u Zürichu.

No samo mu se pokvario mobilni telefon, a jučer je bio u Austriji. U HNS-u još nisu dobili odgovor iz ureda ministra Željka Jovanovića nakon što su poželjeli sastanak.

– Očekujemo odgovor do kraja tjedna – kaže glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić koji, naravno, nije želio otkriti što će reći ministru.

– Izvještaj ćete dobiti tek poslije "utakmice", nakon sastanka.

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:19 12.01.2012.

umjesto da srebrić, marković i mamić idu na razgovor kod bajića oni idu na razgovor kod ministra. nažalost sjaja više nema ostala bjeda u nogometu

SA
santos008
10:47 12.01.2012.

Ne dozvolite da vas ,bez sile , skinu sa polozaja ,ali to uradite sami kad se zavrsi Evropsko prvenstvo,kad ciklus bude zavrsen. jer ipak je ovo HNS , ne FSS.

VK
vječni krojf
11:06 12.01.2012.

Neznam sta ce kod ministra koji nema sluha za sport ishoditi.Taj ministar je kao Stimac tada kad su ga postavili za predsjednika udruge prvoligasa,prvo hoce srusiti neke ljude sa pozicija koja su njemu strani pojam.Valjda je u dosluhu sa Stimcevom klapom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije