Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Superkup

Sprema se spektakl na Maksimiru: Prodano 15 tisuća ulaznica, a velika navala tek slijedi

Neizostavna kulisa derbija - bakljada BBB-a i Torcide
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
14.07.2023.
u 16:28

Prošle godine je pobjedi Dinama nazočilo 17 tisuća ljudi. Ove godine već je prodano 15 tisuća ulaznica, a velika potražnja se očekuje i na sam dan utakmice, čime bi broj gledatelja mogao premašiti prošlogodišnji, a na Maksimiru garantira izvrsnu večer

U subotu Dinamo i Hajduk igraju utakmicu Superkupa na Maksimiru. Derbi počinje u 20 sati, no sezona se nakon toga neće primiriti obzirom da u petak 21. srpnja slijedi repriza susreta vječnih rivala, a zatim bijeli imaju dva velika susreta sa Rijekom i Osijekom. Hajduk i navijači nadaju se konačno uzeti titulu nakon 19 godina.

Prošle godine Dinamo je slavio protiv Hajduka nakon udaraca s bijele točke. Tada je na stadionu bilo 17 tisuća ljudi i sjajna atmosfera, a čini se da se dobar provod sprema i ove subote.

GALERIJA Ovaj pehar će sutra podignuti Dinamo ili Hajduk, ostaje u trajnom vlasništvu kluba

Neizostavna kulisa derbija - bakljada BBB-a i Torcide
1/4

S Maksimira kažu kako je prodano 12 tisuća utakmica, a Dinamo je prodao i nešto više od tri tisuće pretplata za domaće utakmice, u što je uključen i sutrašnji susret. Navijači Hajduka dobili su tri tisuće ulaznica za južnu tribinu. Vjerojatno je da će još ulaznica biti prodano na sam dan utakmice, piše 24 sata.

VEZANI ČLANCI:

Karte su se prodavale po cijeni od 10 eura za sjevernu tribinu, 20 eura za zapad gore i 25 za zapad dolje. Prvo kolo HNL-a igra se u petak, 21. srpnja, a mjesto susreta najvećih hrvatskih klubova ponovo će biti maksimirski stadion.

VIDEO Livaja izazvao euforiju među navijačima: Zaigrao mali nogomet u Kaštelima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije