Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VATRENIH

Španjolci otkrivaju zašto je Luka Modrić otkazao nastup za Hrvatsku

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
28.08.2020.
u 11:07

"Modriću je važnije da se dokaže Zidaneu nego Daliću jer ulazi u zadnju godinu ugovora s Realom, a izjavio je da ga još nitko iz kluba nije kontaktirao oko produljenja suradnje."

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić propustit će otvaranje Lige nacija početkom rujna kada će "vatreni" gostovati u Portugalu (5. rujna) i Francuskoj (8. rujna). Na okupljanje neće doći ni Ivan Rakitić i Marin Pongračić pa je tako izbornik Zlatko Dalić umjesto spomenutog trojca pozvao Antonija Čolaka, Antu Budimira i Milu Škorića.

A španjolski sportski dnevnik As objavio je članak o tome zašto se Modrić nije odazvao na Dalićev poziv.

"Kako bi što bolje odradio pripreme za devetu sezonu u Realu, Modrić se nakon odmora danas vratio u Madrid i počeo s treninzima. Želi biti u najboljem mogućem stanju na pripremama za Realovu novu sezonu i zato je izborniku Hrvatske otkazao dolazak na okupljanje i igranje dviju jakih utakmica", piše As u svom članku te napominje:

"Modriću je važnije da se dokaže Zidaneu nego Daliću jer ulazi u zadnju godinu ugovora s Realom, a izjavio je da ga još nitko iz kluba nije kontaktirao oko produljenja suradnje." 

Španjolski sportski dnevnik dodaje i da Modrić sve ovo radi kako bi dobio još jednu godinu ugovora s Realom budući da mu ovaj traje do kraja sezone. Hrvatski kapetan želi SP u Kataru, kada će imati 36 godina, dočekati u najboljoj formi, no As napominje da je sve otvoreno oko Modrićeve budućnosti u Realu.

Ključne riječi

Komentara 5

UN
Undertaker
11:58 28.08.2020.

Ako Luka želi biti što spremniji za SP u Kataru, kako onda ne želi pomoći hrv reprezentaciji i Daliću. Kod najboljeg nogometaša svijeta nastupi za reprezentaciju nisu bili nikad upitni pa tako je sada i tako će biti zauvijek.

CR
CrniMačak
12:48 28.08.2020.

Nešto meni ovdje ne štima

Avatar KiM
KiM
20:47 28.08.2020.

Nece Lukec nazad na Balkan da dobije koronu od nekog...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije