Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dečki su korektni

Šou zbog 'fair playa': Dva gola u sudačkoj nadoknadi, jedan čudniji od drugog

gol
Foto: Youtube Screenshot
10.08.2015.
u 11:00

Neobična je bila završnica utakmice u engleskoj League One između Doncastera i Buryja

Utakmica Doncastera i Buryja u engleskoj League One bila je duboko u sudačkoj nadoknadi. Igrala se treća minuta, a na semaforu je pisalo 0:0. I onda je krenuo šou!

Gosti su zbog ozljede igrača izbacili loptu iz igre, a kad su igrači Doncastera kod središta igrališta izveli aut namjeravali su loptu vratiti suparnicimaNo, 'fair play' potez nije prošao prema planu.

Doncasterov igrač Forrester opalio je sa 40 metara loptu prema Burryjevu vrataru, a ona ga je preletjela i završila u mreži.

Gostima se nije svidio neočekivani razvoj situacije pa su odmah počeli prosvjedovati kod suca i domaćeg trenera Paula Dickova.  

Ipak, Dickov je u duhu 'fair playa' naredio svojim igračima da dopuste Buryju izjednačenje.

Gosti su krenuli sa središta igrališta, a Clark je, zaobilazeći domaće igrače koji su ga samo promatrali, stigao pred nečuvana vrata i zabio gol.

Pravda je tako zadovoljena i utakmica je privedena kraju bez repova.

- Nisam dvojio o tome hoćemo li im dopustiti da izjednače. Zaista ne bi bilo u redu da smo u onakvim okolnostima osvojili tri boda - kazao je nakon utakmice Dickov.

>>Slaven Bilić potvrdio klasu i sa West Hamom šokirao Arsenal!

 

Komentara 5

DU
Deleted user
13:26 10.08.2015.

.....nebi bilo u redu da na takav nacin dodjemo do tri boda....a da je npr. izboren jedanaesterac simulacijom tj. prijevarom onda bi bilo u redu?! zasto onda nogometasi ne priznaju pogotke rukom, nepostojece jedanaesterce ili nedozvoljena povlacenja u kaznenom prostoruu iz kojih se zabije gol i onda dodje i do 3 boda??? valjda se smatra takav nacin postizanja gola u skladu sa nepisanim pravilima igre....? u svakom slucaju dobro je cuti za takav potez ekipe..

RI
Rizlman
13:54 10.08.2015.

Nepotrebno. Sudac je samo trebao kod ovog prvog gola dosuditi nepravilno izveden aut i stvar rješena.

LI
list68
15:59 10.08.2015.

Ovo je na dynamovim utakmicama sa Osijekom, Slaven Belupom, Lokomotivom, Interom, kad je Dragovoljac u ligi, i sa njima, potpuno normalna stvar, tj.,određeni igrači navedenih klubova se maknu ispred dynamovih igrača. Bilo je i ostavke trenera jer je prigovorio nekim igračima da namjerno ne daju maximum protiv dynama. No takvi treneri su odmah potom bili smijenjeni, jer je uprava bila u dogovoru sa Mamićem i sudcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije