Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Soldo slavio u Frankfurtu, Bayern preuzeo čelo

'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERMI
'JUERGEN SCHWARZ'
30.01.2010.
u 17:47

Bavarci su u snježnoj mećavi u Münchenu tek u drugom poluvremenu slomili Mainz. Ivica Olić igrao je do 58. minute.

Bayern je ponovno preuzeo vrh bundesligaške ljestvice, nakon rutinske pobjede nad Mainzom u snježnom ambijentu Allianz Arene (3:0), pred 69.000 gledatelja.

Utakmica je odlučena u drugom poluvremenu pogocima Van Buytena, Gomeza i Robbena, a Bayernovu vrataru Buttu kolega sa suprotnoga gola H. Müller obranio je jedanaesterac u prvom poluvremenu. Večernjakov laureat Ivica Olić igrao je do 58. minute, kada ga je zamijenio Ribery, dok Danijel Pranjić nije ulazio u igru.

Igrač utakmice bio je fenomenalni Robben, asistent za prvi pogodak i strijelac trećega iz slobodnog udarca.

Zvonimir Soldo s Kölnom je drugi vikend za redom slavio u gostima. Nakon Wolfsburga, pao je i Eintracht u Frankfurtu i Soldina je momčad sada spokojna na 12. mjestu. Zanimljivo, ovo je već četvrta Kölnova pobjeda u gostima, a kod kuće imaju samo dvije u deset utakmica.

Rezultati 20. kola: Bayern - Mainz 3:0, Eintracht - Köln 1:2, Hertha - Bochum 0:0, Borussia Mönchengladbach - Werder 4:3, Hannover - Nürnberg 1:3.

Poredak: Bayern 42, Bayer 41 (-1), Schalke 38 (-1), Borussia (D) 36 (-1), HSV 35...

U nedjelju igraju: Stuttgart - Borussia Dortmund (15.30) i Bayer Leverkusen - Freiburg (17.30). (td)

Ključne riječi

Komentara 4

SM
simune mali
18:48 30.01.2010.

Bravo Soldo, uspio si smiriti zlovenske pristeve i sve je krenulo na bolje, cestitam

AN
antikamen
19:36 30.01.2010.

a da soldu mamić nije \"istjerao\" iz dinama i doveo ovog skakavca jurčića,možda bi dinamo i vidio proljeće u europi.

VI
virkom
12:47 31.01.2010.

Cim ne igra onaj razmazeni Podolski i seljacina Novakovic odmah je krenulo na bolje. To je bilo vidljivo i u zadnjem kolu protiv Wolfsburga kada isto tako obojica nisu igrala. A kada su na pocetku drugog dijela sezone izgubili od Dotmunda kod kuce postigli su 2 gola (iako su izgubili) tek kada su i Novakovic i Podolski bili zamjenjeni. Dakle, Mamicu, pogrijesio si gadno po pitanju Solde. Ako moze sa ovakvim Kölnom drzati sredinu tabele u Bundesligi onda bi bio dobar i za Dinamo u Europi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije