Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKE UTAKMICE

Sjajna sezona 'stare dame': Juventus pobijedio prvake i ponovo zauzeo vrh ljestvice

Serie A - Juventus v Napoli
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/3
08.12.2023.
u 23:49

U prvoj utakmici 16. kola španjolskog nogometnog prvenstva Getafe je svladao Valenciju sa 1-0 (0-0). U nervoznoj utakmici s tri crvena kartona, dva za goste i jednim za domaće, strijelac jedinog gola bio je Borja Mayoral u 87. minuti

Nogometaši Juventusa uspeli su se na vrh ljestvice talijanskog prvenstva zahvaljujući minimalnoj 1-0 (0-0) domaćoj pobjedi protiv branitelja naslova Napolija u derbiju, a ujedno i prvoj utakmici 15. kola Serie A. 

Gol vrijedan tri boda postigao je Gatti koji je u 51. minuti bio najviši u skoku pred gostujućim vratima te je realizirao ubačaj Cambiasa. Juventus sada ima 36 bodova, jedan više od drugog Intera koji će u subotu ugostiti Udinese, dok je Napoli peti sa 24 boda i sve dalje od obrane naslova.

GALERIJA City u teškoj utakmici svladao Leipzig i potvrdio prvo mjesto u skupini

Serie A - Juventus v Napoli
1/45

U prvoj utakmici 16. kola španjolskog nogometnog prvenstva Getafe je svladao Valenciju sa 1-0 (0-0). U nervoznoj utakmici s tri crvena kartona, dva za goste i jednim za domaće, strijelac jedinog gola bio je Borja Mayoral u 87. minuti. Getafe je sada osmi sa 22 boda, tri više od desete Valencije. Na vrhu su Real Madrid i Girona sa po 38 bodova.

VEZANI ČLANCI:

Montpellier i Lens su u prvoj utakmici 15. kola francuskog nogometnog prvenstva igrali 0-0. Lens je peti sa 23 boda, a Montpellier 13. sa 14. Na vrhu je Paris SG sa 33 boda, četiri manje ima druga Nice.

VIDEO Modrićev suigrač: 'Najviše mi je on pomogao. Sad je on malo tužan pa mu pružam potrebnu podršku'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije