Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMUNIĆ DEMANTIRA

Šimunić: Pogrešno su me shvatili, ne patim od depresije

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
19.11.2009.
u 15:22

U izjavi koju je dao njemačkome sportskom magazinu Kickeru Josip Šimunić demantirao je da je patio od težeg oblika depresije, kao što je pisao Sport Bild.

- Moje su izjave sasvim pogrešno interpretirane. Zapravo sam samo htio generalno naznačiti da profesionalni sportaši ponekad mogu imati ozbiljnih problema s podnošenjem golemog pritiska - naglasio je 31-godišnji hrvatski reprezentativac u izjavi za Kicker.

Kicker se također pozabavio Šimunićevom integracijom u momčad Hoffenheima, koju je ove sezone pojačao nakon deset sezona u Herthi uz odštetu od sedam milijuna eura.

- Nisam niti očekivao da se u potpunosti uklopi nakon samo tri mjeseca - izjavio je trener momčadi Ralf Rangnick uoči subotnjeg gostovanja kod Kölna u 13. kolu Bundeslige.

Trener Hrvatu zapravo najviše zamjera odigravanje riskantnih kratkih i dijagonalnih dodavanja u prostoru pred vlastitim 16-ercem te od Šimunića, kao i od ostalih stopera, traži da čim prije proslijedi loptu prema naprijed.

- Da, moram igrati brže - priznao je Šimunić.

O hrvatskom stoperu pohvalno su se izrazili suigrači, Marvin Compper (24) i Timo Hildebrand:

- Njegova je nazočnost na travnjaku sjajna za moj razvoj - izjavio je stoper, dok je golman dodao:

- Šimunić nam je donio brutalnu stabilnost u našu igru.

Od Hoffenheimove obrane (11 primljenih golova) bolje su samo one vodećeg Bayera (8), Werdera (10) i Bayerna (10). Šimunića, međutim, više frustrira njegov učinak u napadu.

- S obzirom na moje mogućnosti u skoku, morao bih po sezoni zabijati barem tri ili četiri gola - izjavio je samokritično.

U dosadašnjem je 241 bundesligaškom nastupu zabio, međutim, sve skupa tri gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije