Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni rekorder

Šimić: Rio Ferdinand kazao mi je da obožava Luku Modrića

\'12.03.2011., Velika - Bivsi hrvatski nogometni reprezentativac Dario Simic na misi u zupnoj crkvi.  Photo: Dusko Mirkovic/PIXSELL\'
Dusko Mirkovic/PIXSELL
01.06.2012.
u 09:06

Pozdravljam Šukerov angažman u HNS-u, nadam se dobroj suradnji s njim

Dario Šimić vratio se s Tajlanda gdje je bio sudionik humanitarne utakmice koju je organizirao igrač Manchester Uniteda, Korejac Ji-Sung Park. Dario je s Parkom, Riom Ferdinandom, Kazuom Miurom... igrao protiv selekcije tajlandske lige.

– Odigrao sam 45 minuta i tako sam se dobro osjećao da sam na trenutak pomislio da bih se mogao vratiti profesionalnom nogometu. Ali, tko zna kakvo bi raspoloženje bilo kada bih za tri dana opet morao zaigrati – kaže Dario.

U Bangkoku se družio s trenerom tamošnjega kluba Muangthong Uniteda koji vodi Srbin Slaviša Jokanović, ali i s velikim zvijezdama Parkom, Miurom i Ferdinandom...

– Miura mi je kazao kako mu je boravak u Zagrebu ostao u divnoj uspomeni. Svidjele su mu se Zagrepčanke, a posebno je pozdravio Stjepana Tomasa i Gorana Jurića. S Rijem sam se prisjetio nekih naših zajedničkih suigrača, Viduke, Štimca i Bilića, a priznao mi je kako je zaljubljen u Luku Modrića – kaže Dario Šimić.

Kao čelnik udruge Nogometni sindikat često ste kritizirali vrh HNS-a. Sada su na pomolu promjene...

– Pozdravljam dolazak Šukera i Vrbanovića jer su obojica velika imena, priznata u međunarodnim krugovima i institucijama. Sada očekujem zaokret, da izađu s planom i strategijom kako otkloniti probleme te vrate povjerenje u nogomet. Očekujem dobru suradnju s novim vodstvom HNS-a, ali ću i dalje upozoravati na sve anomalije.

Ne smeta vam što je to kontinuitet Mamićeve struje?

– Nemam ništa protiv da to bude nastavak Mamićeve dominacije ako će se stvari mijenjati i nogomet krenuti ozdravljenju. Sve će se brzo vidjeti – zaključio je Šimić.

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jolly
09:53 01.06.2012.

Ne idi Lukice u ManU. Još će te tamo naguziti pod tušem.

SV
sven222
10:53 01.06.2012.

dok je Mamićeve dominacije nema napredka u našem nogometu a Šuker i Vrbanović su samo poltroni od istog i opet voda na mlin jednog kluba i plus klubova braco i seka

OB
-obrisani-
13:45 01.06.2012.

Aha ,sad nema nista protiv nastavka Mamiceve dominacije ni mocvare,a do negdje prije nije moga sacekat nego je tjero vodu na mlin.... kako se samo okrece kako mu pase,e jadnik nezna sto ministar sporta sprema.... Nit ces sa sukijem nititi sa sticom ,a bogme i mamic ce morati pakirati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije