Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Sevilla remizirala sa Sportingom, Nasri se ozlijedio i upitan je za Dinamo

Dinamo - Sevilla
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
Autori: Hrvoje Delač, Hina
29.10.2016.
u 16:04

Sevilla ima isti broj bodova (21) kao i vodeći Real, ali slabiju gol-razliku.

U susretu 10. kola Primere Sevilla je odigrala samo 1-1 kod Sporting iz Gijona te je klub iz Andaluzije propustio priliku zasjesti na čelo ljestvice.   

Sevilla  je došla u vodstvo već u 4. minuti pogotkom Luciana Vietta, a za  Sporting Gijon je izjednačio Moi Gomez (20).  Kod Sportinga je Duje Čop igrao do 70. minute.

Dodajmo da se Samir Nasri ozlijedio i već pod poluvremenom ostao u svlačionici. Igrač Seville ima problema s mišićem i upitan je za nastup u Ligi prvaka protiv Dinama u srijedu.

Sevilla ima isti broj bodova (21) kao i vodeći Real, ali slabiju gol-razliku.                      

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:34 29.10.2016.

Ako bugarski trener u ekipu stavi sve strance možda ovaj put ne dobijemo tradicionalnu kantu u Ligi Prvaka a ako če stavljati naše domače dečke i domačin odigra ozbiljno čekaju nas muke uz petardu u mreži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije