Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postao pravi hit

Filmska priča: Hrvatski stručnjak preuzima Atletico Madrid umjesto Simeonea!?

Diego Simeone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
29.10.2016.
u 11:29

Javna je tajna da bi Diego Simeone uskoro mogao napustiti klupu španjolskog velikana. Navodno smatra da je dosegnuo gornje granice i da je vrijeme za nove izazove

Ivan Jurić ovih je dana pravi hit u Italiji. Hrvatski trener na početku sezone preuzeo je Genou s kojom čini čuda. Njegov klub nalazi se na osmoj poziciji talijanske Serie A, a pobjeda protiv Milana 3:0 odjeknula je svijetom. Rezultat protiv talijanskog velikana manje je bitan, više je u oči ljudima upala sjajna igra Genoe koja ima glavu i rep. Stoga ne treba čuditi što je Jurić glavna faca na naslovnicama talijanskih medija proteklih dana. 

A cijela ova priča mogla bi dobiti i još veće razmjere jer danas talijanski mediji pišu da su se na utakmici protiv Milana na tribinama našli i predstavnici madridskog Atletica koji su, tvrde Talijani, gledali upravo Jurića. Naime, javna je tajna da bi Diego Simeone uskoro mogao napustiti klupu španjolskog velikana. Navodno smatra da je dosegnuo gornje granice i da je vrijeme za nove izazove, a nagađa se da bi na kraju ove sezone mogao otići u Inter.

"Svjetla reflektora uperena su prema Ivanu Juriću. Hrvatskog stručnjaka prate ljudi iz madridskog Atletica koji su bili na utakmici protiv Milana. Informacije nam govore da je Jurić jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Atletica ako Simeone ode u Inter", piše Primocanale Genovese.

Jurić je u trenerske vode uplovio uz pomoć bivšeg trenera. Gian Piero Gasperini doveo ga je za pomoćnika u Inter, a zatim i u Palermo. Nakon toga Jurić je samostalno vodio Mantovu i Crotone, klub koji je senzacionalno uveo u prvu ligu. Sada, eto, radi čuda na klupi Genoe.

– Ivan je posvećen poslu i to mu se vraća na najbolji mogući način. Jednostavno, primjer je kako treba raditi, svjestan je da je rad sve. Na stadionu je od osam ujutro do osam navečer, i to nije nekakva floskula, nego činjenica, pohvalio je Jurića prije nekoliko dana Stipe Pletikosa u razgovoru za Večernji list. Tko zna, možda je informacija o Jurićevoj radišnosti i posvećenosti poslu zaista stigla do Španjolske pa ga uskoro vidimo i na klupi velikana. Bila bi to prava filmska priča.

Komentara 2

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
03:12 30.10.2016.

Na britanskim kladionicama kvota 600, ako Juric bude trener Atletica.

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
12:09 30.10.2016.

Jurić je odličan trener. On radi čuda s momčadima koje predvodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije