Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke za broncu

Rukometaši premijeru Oreškoviću darovali dresove i lopte za njegove sinove

Rukometaši, Tihomir Orešković
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
01.02.2016.
u 18:43

Premijer Orešković obećao potporu rukometašima.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković primio je igrače i stručno vodstvo hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je na Europskom prvenstvu u Poljskoj osvojila brončanu medalju i izborila izravan plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. u Francuskoj.

"Čestitam igračima i stručnom stožeru na osvajanju brončane medalje i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Vi ste mlada ekipa i uvjeren sam da vas u budućnosti čekaju novi uspjesi. Svi se ponosimo s vama i hvala vam što ste nam donijeli malo osmjeha na lica", rekao je premijer Orešković.

 

Predsjednik nadzornog odbora HRS-a Tomislav Grahovac zahvalio je predsjedniku Vlade na prijamu i izrazio nadu da će hrvatska rukometna reprezentacija biti često kod premijera nakon povratka s velikih rukometnih natjecanja.

 

"Posebno sam zapamtio vaše riječi da ćete nas i ubuduće pratiti jer su ovi sportaši najbolji promotori Hrvatske u svijetu. Znate da smo mi domaćini idućeg Europskog prvenstva koje će se održati 2016. u Hrvatskoj i tu očekujemo veliku pomoć Vlade RH s vama na čelu", kazao je Grahovac.

 

Kapetan reprezentacije Marko Kopljar predao je predsjedniku dva dresa i dvije lopte s potpisima svih reprezentativaca za njegove sinove Filipa i Jakova koji imaju šest i osam godina.

>>Bronca je stigla u Hrvatsku! Oduševljeni navijači dočekali rukometaše na Trgu

>>Grabar Kitarović: Rukometaši, vi ste putokaz ne samo sportašima nego i političarima

Komentara 37

DE
derin
19:17 01.02.2016.

Bravo Kolinda i nasa nova Vlada, sto znate prepoznati sportski uspjeh. Idemo dalje u izgradnju bolje Hrvatske!

RI
rijecanin84
18:54 01.02.2016.

Svaka cast decki! Mada bi premijer skakao od srece da ste osvojili medalju u hokeju ha ha ha yeahhh , Wayne Gretzky rulzzz

PE
peredja
23:36 01.02.2016.

Zivio nas hrvatski premijer,zraci optimizmom i nadom.Samo naprijed i da se rijesimo komunistickih zlocinaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije