Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka slavila

Rujevica skandirala novom pojačanju, a blizu dolaska je i igrač koji bi mogao presuditi u borbi za naslov s Dinamom

Rijeka
Foto: HNK Rijeka
11.02.2017.
u 20:20

Roman Bezjak nakon samo pola sezone u Darmstadtu mogao bi se vratiti u Rijeku.

Rijeka je u pretposljednjoj (zadnja u utorak) pripremnoj utakmici prije starta proljetnog dijela Prve HNL svladala (3:2) s Domžale, trećeplasiranu momčad slovenske lige. Nogometaši Matjaža Keka odigrali su dva različita poluvremena, gubili s 2:0 nakon prvih 45 minuta, a onda u nastavku zaigrali vrlo dobro, te stigli do preokreta. Matjaž Kek u ovom dvoboju nije računao na ozlijeđene Župarića i Bradarića, a u novom debitirao je Ante Kulušić. I to kako, zahvalni branič u 45 minuta postigao je dva pogotka, te tako odveo Rijeku do pobjede...

Strijelci: 0:1 - Majer (11), 0:2 - Franjić (34), 1:2 - Kulušić (54), 2:2 - Gavranović (60), 3:2 - Kulušić (90).

Rijeka (4-2-3-1): Prskalo (od 51. Sluga) - Ristovski (od 46. Martić), Elez, Šofranac (od 46. Kulušić), Zuta (od 46. Gavranović) - Maleš (od 46. Čanađija), Mišić - Vešović, Andrijašević (od 69. Ajayi), Črnic (od 46. Matei) - Gorgon.

Cijeli članak pročitajte na portalu Goal.com.

Dodajmo i kako bi se Roman Bezjak nakon samo pola sezone mogao bi se vratiti u Rijeku, piše Goal.com. Slovenski napadač na ljeto je otišao u Darmstadt u kojem u 11 nastupa nije zabio nijedan gol.

Rijeka je potrazi za centraforom nakon što im je propalo dovođenje Nikice Jelavića. Prijelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. veljače. Bezjak je u 39 utakmica u HNL-u za Rijeku zabio 20 golova.

Komentara 1

SA
Sale7
23:51 11.02.2017.

Samo jako Rijeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije