Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na oproštaju Jorginha

Ronaldinho nabacio kilograme, ali je i dalje veliki čarobnjak s loptom

Ronaldinho
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
30.01.2019.
u 09:42

Na njegovu oproštaju Brazil je igrao dvije prijateljske utakmice protiv Japana i pobijedio s ukupnih 11:4

Ronaldinho je još jednom pokazao kakav je nogometni čarobnjak. Brazilska legenda na vrućem pijesku demonstrirala je pravo umijeće s nogometnom loptom i oduševila gledatelje.

Povod spektakla bio je oproštaj Jorginha, velikana brazilske reprezentacije u nogometu na pijesku. Jorginho je svoju nogometnu karijeru završio u 44. godini tijekom koje je  osvojio osam naslova svjetskog prvaka.

Na njegovu oproštaju Brazil je igrao dvije prijateljske utakmice protiv Japana i pobijedio s ukupnih 11:4.

I s nekoliko kilograma viška Ronaldinho je pokazao kako je još uvijek veliki majstor. Zabio je tri gola, a svojim potezima oduševio je navijače.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije