Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte incident

Rodriguez: Znam da su svi to vidjeli, ali nisam želio Mandžukiću slomiti nogu

Mario Mandžukić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/2
27.10.2014.
u 08:33

– Nogomet je kontaktni sport, a ne neka dječja igra. Sad ispada da smo mi gruba momčad, a i Atletico je bio grub tijekom cijele utakmice

Atletico Madrid slavio je sinoć u gostima protiv Getafea 1:0, a ključna osoba bio je Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac postigao je jedini pogodak na susretu, a početkom nastavka izborio je i crveni karton Alexisa. Domaći igrač udario ga je rukom u lice, a sudac mu je zbog toga pokazao put u svlačionicu. No, to nije bilo sve, dok je Mandžo ležao na podu Juan Rodriguez nagazio mu je na nogu pa su igrači Atletica nasrnuli na njega.

– Znam da su svi to vidjeli, ali nije mi namjera bila slomiti mu nogu. Svi smo bili vrućih glava. Atletico često koristi takva oružja i nitko ih ne proziva – rekao je Rodriguez pa dodao:

– Nogomet je kontaktni sport, a ne neka dječja igra. Sad ispada da smo mi gruba momčad, a i Atletico je bio grub tijekom cijele utakmice. To kao da drugima nije bitno – zaključio je Rodriguez.

Video incidenta pogledajte OVDJE!

Grafički prikaz Mandžukićeve igre pogledajte na Goalu.

>>Mandžukić donio pobjedu Atleticu kod Sammirova Getafea

Komentara 11

Avatar nula
nula
10:36 27.10.2014.

Ne diraj se u Mandzu jer ces uvijek izvuci deblji kraj , haha. U Njemackoj , za ovo gazenje igraca koji je na zemlji i prima pomoc , dobio bi 10 utakmica , na bazi TV slika. Dzikan , rek'o je Ciro.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:16 27.10.2014.

mandza je majstor, svaka mu čast!

TT
tik tak
14:59 27.10.2014.

Nece njemu Mandžo ostat dužan upamtite to, bilo bi mu bolje da sljedeću utakmicu protiv njega preskoci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije