Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIŽI SE ČAS

Rijeka uoči derbija poslala poruku navijačima. Sve oči uperene su ka Maksimiru

Atmosfera na Maksimiru na utakmici Dinama i Rijeke
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
24.02.2024.
u 22:50

Sasvim očekivano, interes za utamicu je velik. Dinamo je rasprodao gotovo sve karte, a Rijeka je već tražil dodatne ulaznice za svoje navijače. Dinamo je odbio taj zahtjev

Derbi 24. kola Hrvatske nogometne lige igraju Dinamo i Rijeka. Susret je na rasporedu u nedjelju od 15.00 sati, a tribine na Maksimiru bit će pune. Rijeka u plavu utvrdu hrvatskih prvaka dolazi kao vodeća momčad prvenstva s 50 bodova.

Dinamo u jeku zahtjevne i neočekivano turbulentne sezone, obilježene nenadanim neuspjesima kod kuće i čudesnim podvizima u Europi, trenutno drži drugo mjesto. Između njih se smjestio Hajduk koji nakon osvajanja naslova jesenskog prvaka ne uspijeva održati sjajne nizove pobjeda kao u prvom dijelu sezone.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje razdraganih dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

Atmosfera na Maksimiru na utakmici Dinama i Rijeke
1/24

Rijeka trenutno ima bod više od Hajduka, a pobjedom na Maksimiru mogli bi stvoriti nešto ugodniju prednost. Pritisak je na Dinamu obzirom da je značenje svakog boda veće što sezona dalje teče. Najbolji ishod doveo bi ih na dva boda zaostatka za Hajdukom i tri za Rijekom.

Sasvim očekivano, interes za utakmicu je velik. Dinamo je rasprodao gotovo sve karte, a Rijeka je već tražila dodatne ulaznice za svoje navijače. Dinamo je odbio taj zahtjev te je južna, gostujuća tribina, popunjena. Kvarnerski klub je u subotu navečer poslao poruku svojim navijačima:

VEZANI ČLANCI:

"S obzirom da je prodano svih 2000 ulaznica i većina naših navijača će na utakmicu putovati vozilima, obavještavamo sve naše navijače koji na utakmicu putuju cestovnim putem da je preporučeno vrijeme dolaska na naplatne kućice Lučko na autocesti A1 najkasnije do 12:30 sati, od kuda će u koloni biti prepraćeni do stadiona Maksimir. Ulazi na stadion se otvaraju u 13 sati, a kao što smo već objavili nema prodaje ulaznica za naše navijače na stadionu Maksimir."

VIDEO Bivši nogometaš Bayerna i Dinama o senzacionalnom podvigu Dinama i najavljuje utakmicu svih utakmica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije