Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi u Lotusu

Raikkonen planirao bojkotirati utrku u Abu Dhabiju

'Finnish Formula One driver Kimi Raikkonen (R) of Lotus tries to overtake Brazilian Felipe Massa of Ferrari during the Formula One Grand Prix of Bahrain at the International Circuit in Sakhir, near Ma
DPA/PIXSELL
01.11.2013.
u 19:10

- Došao sam tu samo zato jer se nadam da ćemo pronaći rješenje za neke probleme koje imamo

Iako je Lotus pokušao ublažiti reakcije nakon jučerašnjeg izostanka Kimija Raikkonena sa standardnih obaveza prema medijima – danas se i on oglasio. Finac je potvrdio da je namjeravao ostati doma jer je cijelu godinu od momčadi dobio ni manje ni više nego – 0 eura.

- Došao sam tu samo zato jer se nadam da ćemo pronaći rješenje za neke probleme koje imamo. Nadam se da će to biti tako te da ćemo završiti sezonu najbolje što možemo, izjavio je Raikkonen.

Kad su ga novinari britanskog Sky Sportsa pitali znači li to da ga možda nećemo vidjeti na iduće dvije utrke u Americi i Brazilu, Kimi je rekao:

- Da, naravno. Uživam u utrkivanju i uživam voziti, ali veliki dio svega je biznis. Kada to ne funkcionira kako bi trebalo, onda završimo u nezgodnoj situaciji. Moramo negdje povući crtu, a ako ode preko te crte – to zaista nije moja krivica.

Opovrgnuo je nagađanja da je presudno bilo psovanje Alana Permanea preko team radija prošlu utrku u Indiji.

-To je mali dio problema.

Više pročitajte na portalu GP1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije