Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET GA ZABORAVIO

Prosinečkog iživciralo pitanje o napadaču Dinama

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.11.2018.
u 13:20

Na spisku od 24 imena opet nije bilo mjesta za Izeta Hajrovića koji igra vrlo dobro u Dinamu. Prosinečki nije bio sretan kad mu je stiglo pitanje o tome.

Nogometni izbornik Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki objavio je danas u Sarajevu popis igrača za utakmicu s Austrijom u Ligi nacija te prijateljski susret sa Španjolskom.

Na spisku od 24 imena opet nije bilo mjesta za Izeta Hajrovića koji igra vrlo dobro u Dinamu. Prosinečki nije bio sretan kad mu je stiglo pitanje o tome.

– Zašto me stalno ispitujete za Hajrovića? Nemamo puno ljevaka? Ne slažem se, gledam puno tursku ligu, Višća je jedno od najboljih krila koje imamo. Dulja je za mene iznenađenje što igra u Dresdenu, ima kvalitetu za puno veće klubove. Izet tri godine nije igrao, dobro igra u zadnje vrijeme i ne znači da neće biti jednom u reprezentaciji.

Popis BiH reprezentacije

Vratari: Vedran Kjosevski (FK Željezničar), Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Asmir Begović (Bournemouth)

Obrambeni: Ognjen Vranješ (Anderlecht), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Genoa), Eldar Čivić (Sparta), Bojan Nastić (Genk),

Veznjaci: Muhamed Bešić (Everton), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Rade Krunić (Empoli), Goran Zakarić (Partizan), Haris Duljević (Dynamo Dresden), Edin Višća (Basaksehir), Amer Gojak (Dinamo), Elvis Sarić (Suwon)

Napadači: Edin Džeko (Roma), Kenan Kodro (Kopenhagen), Sanjin Prcić (Levante), Deni Milošević (Konyaspor), Riad Bajić (Basaksehir), Ermedin Demirović (Sochaux)

>> Pogledajte redove u Maksimiru za ulaznice

Komentara 5

IL
ilijan
13:48 02.11.2018.

Robi pozovi dečka zaslužio je i jedan je od najzaskužnijih za Dinamovo proljeće.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:06 02.11.2018.

Onaj Prcić mene zanima 😍😘😝

Avatar siva_sova
siva_sova
14:42 02.11.2018.

tako su forsirali i za samira, polako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije