Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daily Mail

Prosinečki među najboljim slobodnim transferima

Robert Prosinečki
Anto Magzan
22.01.2010.
u 11:10

Sportska redakcija Daily Maila izabrala je 50 najboljih transfera bez odštete u nogometnoj povijesti. Dolazak Roberta Prosinečkog iz Standarda u Portsmouth stavili su na sedmo mjesto.

Iako s čak devet promijenjenih sredina tijekom bogate karijere, u Portsmouthu su 2001. godine znali koliko iskusnog nogometaša dovode, ali nisu znali koliko bi mogao utjecati na njihovu igru.

Još dan-danas nekadašnjega hrvatskog reprezentativca Portsmouthovi navijači drže za spasitelja sezone nakon što se momčad Harryja Redknappa u posljednjem kolu Championshipa spasila od ispadanja u treću ligu (League One).

Njegova očaravajuća mješavina tehničke vještine i zabavljačkoga igračkog stila dugo će se pamtiti na Fratton parku - piše u objašnjenju.

Na prvo je mjesto Mail stavio Kevina Daviesa koji je 2003. godine bez odštete dres Southamptona zamijenio Boltonovim. Na drugom se mjestu našao španjolski reprezentativac Luis Enrique, koji je 1996. godine zamijenio dres madridskog Reala onime najljućeg rivala, Barcelone.

Deset najboljih transfera bez odštete po Daily Mailu:
1. Kevin Davies (Southampton – Bolton)
2. Luis Enrique (Real Madrid – Barcelona)
3. Sol Campbell (Tottenham – Arsenal)
4. Brad Friedel (Liverpool – Blackburn)
5. Jay-Jay Okocha (PSG – Bolton)
6. Steve McManaman (Liverpool – Real Madrid)
7. Robert Prosinečki (Standard Liege – Portsmouth)
8. John Barnes (Sudbury Court – Watford)
9. John Collins (Celtic – Monaco)
10. Ian Wright (Greenwich Borough – Crystal Palace)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije