Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE PORTALA

Pročitajte što regionalni mediji pišu o curenju VAR snimke: 'Psovke, skandal i kaos u Hrvatskoj'

MaxSport screenshot
27.02.2024.
u 22:05

Treba naglasiti da su snimke iz VAR sobe na ilegalan način procurile u medije, dakle netko im je neovlašteno dostavio materijale koji su kasnije reproducirani u javnosti. Hajduk je poslao dopis HNS-u koji je ubrzo reagirao te najavio tužbe zbog kršenja pravila, a spremni su i provesti istragu.

Hajduk je 15 sati objavio na svojoj platformi Hajduk Digital TV-u. Splitski klub pustio je snimke iz VAR sobe sa subotnje utakmice u Varaždinu. Nogometaši Varaždina i Hajduka u susretu 24. kola HNL-a igrali su 1-1 (1-0). Domaće je u vodstvo doveo Leon Belcar (40), a izjednačio je Niko Kristijan Sigur (66). Glavni sudac utakmice bio je Fran Jović, a njegov pomoćnik iz VAR sobe bio je glavni VAR sudac susreta Ante Čuljak.

GALERIJA Ovo je detalj zbog kojega je Hajduku svirano zaleđe

 
1/3

Treba naglasiti da su snimke iz VAR sobe na ilegalan način procurile u medije, dakle netko im je neovlašteno dostavio materijale koji su kasnije reproducirani u javnosti. Hajduk je poslao dopis HNS-u koji je ubrzo reagirao te najavio tužbe zbog kršenja pravila, a spremni su i provesti istragu. 

Mediji iz regije su sa velikim zanimanjem popratili ovu aferu s VAR snimkama.

- SKANDAL U HRVATSKOJ - HAJDUK OBJAVIO SNIMKE IZ VAR SOBE! Cijela država bruji o PSOVKAMA sudaca! - piše Mondo. 

- Kaos u Hrvatskoj, objavljena snimka iz VAR sobe: Ove situacije su izazvale nogometnu buru - javlja Nova S. 

VEZANI ČLANCI:

- Skandal trese hrvatski nogomet nakon objave razgovora suca s VAR sobom prije poništenog gola Hajduka - piše Klix.ba. 

- HRVATSKA BRUJI O SNIMCI IZ VAR SOBE! Veliki SKANDAL na pomolu: Sudac se ŽESTOKIM PSOVKAMA obratio kolegi koji nije svirao prekršaj - piše Kurir. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MK
mkeca
07:27 28.02.2024.

VAR je dao dodatnu kvalitetu, kada ga se koristi sukladno pravilima. Međutim, isto takvo dosljedno držanje pravila dovodi nas u apsurdne situacije" Za ovu odluku nije kriv VAR, već je krivo takvo pravilo! Piše li u pravilima da je dozvoljeno da stopalo, dlan, prsti, ili bio koji drugi dio tijela bude u zaleđu i da se to ne smatra zaleđem? Ne piše! Onda je iluzorno raspravljati o tome je li ovo bilo zaleđe ili ne! po pravilima jest, i točka! Da to ubija draž igre, kako kažu neki, može se razgovarati! No, kako biste formulirali pravilo, opće primjenjivo na sve, takvo koje ne bi moglo biti pogrešno protumačeno niti slučajno, niti namjerno, da bi se izbjegle ovakve situacije? 10% tijela, stopalo, dlan, prst, dva prsta, uho, nos??? To bi uvelo samo dodatne komplikacije! Pravilo je ovakvo kakvo je i treba se dosljedno primijenjivati! Pitanja koja treba postaviti su sljedeća: 1. tko je dozvolio neovlaštenu distribuciju, očito izrezane i prekrojene zvučne snimke razgovora u VAR sobi? 2. Dokle će se više prihvaćati da se galamom stvara položaj žrtve i da svi suci izbjegavaju suditi Hajduku, jer je za njegove navijače, "Stručnjake" i stručnjake jedino pravedno suđenje ono koje ide u korist Hajduku u svim situacijama, bez obzira na pravila! Ispuštene lopte, Mamić, Bruno Mamić...... Tko sve neće biti kriv za loše igre!!!

RO
Romeo2249
08:22 28.02.2024.

Nikako mi nije jasno da se Hajduk srsmoti na ovakav nacin. pravila su pravila,koja za Hajduk nebi trebala vazit. Ili Hajduk misli da za nji pravila ne vaze.

Avatar Bill Carson
Bill Carson
22:41 27.02.2024.

Pustit ću suzu kada budu plakali na kraju sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije