Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

Primorje preko Mladosti do finala s Jugom

\'23.10.2010., Zagreb, Hrvatska - Kup hrvatske u vaterpolu.Utakmica drugog kola Mladost - Primorje.Samir Barac i Duje Zivkovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
23.04.2011.
u 19:17

Primorje je slavilo protiv Mladosti (8:7) u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske.

Riječani su pobijedili u bazenu na Kantridi u jednoj napetoj i nervoznoj utakmici u kojoj je zbog koškanja u 3. četvrtini isključen mladostaš Igor Hinić.

Inače, utakmicu je bolje otvorio zagrebački klub, poveo 2:0 i 3:1, no presudila je velika serija Primorja, koje je zabilo šest pogodaka zaredom. Već do poluvremena izjednačilo na 3:3, a zatim u trećoj dionici došlo do +2 (6:4).

U posljednjoj četvrtini žapci su pokušali sustići prednost domaćina, u nekoliko navrata došli su na pogodak zaostatka, a imali su priliku i za izjednačenje, no riječka je momčad ipak zadržala prednost do kraja.

Sve vodi tomu da će Mladost ovu sezonu što prije htjeti zaboraviti. S najboljim igračem svijeta Vanjom Udovičićem i dosta skupim sastavom, Zagrepčani su osvojili domaći Kup, ispali u polufinalu prvenstva Hrvatske, a opasno im "visi" Final four Eurolige.

I tamo je riječko Primorje ispred žabaca.

U finalu prvenstva Hrvatske Primorje Erste Banku čeka dubrovački Jug.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije