Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJAK PRIZNAO

Presudio nam u finalu Rusije: Kako protiv Mbappea? Treba ti skuter da ga dostigneš

Match de la 4ème journée de la Ligue des Nations entre la France et la Croatie au Stade de France à Saint-Denis
Foto: Federico Pestellini / Panoramic / Bestimage
1/4
03.12.2022.
u 18:46

Utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva između Poljske i Francuske na programu je u nedjelju od 16 sati. Izbornik Czeslaw Mihnevicz rekao je da je tražio slabosti prvaka i nije ih pronašao.

Poljski napadač Arkadiusz Milik našalio se u subotu, uoči utakmice protiv Francuske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, da je potreban skuter da bi se dostiglo francuskog nogometaša Kyliana Mbappea, poznatog po brzini.

- Kako se braniti protiv Kyliana Mbappea? Moramo biti brzi, treba nam skuter da ga stignemo. Teško je igrati protiv jednog od najboljih na svijetu. Morat ćemo se braniti kao momčad, jer nitko ne bi mogao doprijeti do njega - rekao je.Milik. 

Napadač je također istaknuo važnost vratara svoje momčadi, Wojciecha Szczesnyja, koji je već obranio dva jedanaesterca tijekom grupne faze Svjetskog prvenstva.

- Njegova vrijednost odavno je poznata, pa nije slučajno na ovoj razini - dodao je Milik.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Saudi Arabia - Education City Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 26, 2022 Saudi Arabia's Mohammed Al Burayk in action with Poland's Arkadiusz Milik REUTERS/Molly Darlington Photo: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS

Izbornik Czeslaw Mihnevicz priznao je da će njegova momčad vjerojatno imati male šanse protiv svjetskog prvaka Francuske.

- Tražio sam njihove slabosti i nisam ih našao. Ali svaka momčad ima faze utakmice u kojima griješi. Morat ćemo ih iskoristiti i stalno ih pritiskati da pogriješe - rekao je trener Poljske.

Utakmica osmine finala Svjetskog prvenstva između Poljske i Francuske na programu je u nedjelju od 16 sati.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 3

DU
Deleted user
19:03 03.12.2022.

Nije nam taj presudio u završnici SP u Rusiji. Presudilo nam je više čimbenika. Suđenje , umor nakon silnih produžetaka, ozljeda Subašićeva kojeg tvrdoglavi Dalić nije htio zamijeniti tada dobrim Kalinićem, tanka klupa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije