Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZEC I MALA MO

Prepoznajete li ih? Na ovoj fotografiji još nisu znali da će pokoriti 'Jugu' i cijeli svijet

Foto: Instagram
1/2
22.04.2021.
u 00:08

- Stara dobra vremena s jednom od najboljih svih vremena Monikom Seleš. Mislim da nismo imali pojma što ćemo ostvariti u godinama koje su dolazile - napisao je Ivanišević uz divnu fotografiju

Legendarni hrvatski teniski as Goran Ivanišević podijelio je na Instagramu staru fotografiju gdje je on još u mladim danima, dječački naivan, bezbrižan, nasmijan. Takva je i kolegica do njega, također tenisačica, Monika Seleš, zvijezda bivše države. 

- Stara dobra vremena s jednom od najboljih svih vremena Monikom Seleš. Mislim da nismo imali pojma što ćemo ostvariti u godinama koje su dolazile - napisao je Ivanišević uz divnu fotografiju.

Podsjetimo, Goran Ivanišević je trenutno trener Novaka Đokovića, a Monika živi jedan puno povučeniji život. 

Naime, dok je bila na vrhuncu, karijera joj je praktički uništena 30. travnja 1993. godine, kada je naočigled cijelog svijeta brutalno napadnuta na turniru u Hamburgu. Podsjetimo, u pauzi između gemova do terena je stigao poremećeni Gunther Parche, koji je velikim kuhinjskim nožem ubo Moniku u gornji dio leđa. Kod lopatice je zadobila ubodnu ranu od četiri centimetara. Premda se Monika oporavila za nekoliko tjedana, napad je ostavio psihičku traumu. Profesionalni tenis nije igrala dvije i pol godine, djelomično i zbog toga što je napadač dobio samo uvjetnu kaznu.



U tom je trenutku bila prva tenisačica svijeta, a kasnije je utvrđeno da je Parche bio je poremećeni obožavatelj Steffi Graf koji jednostavno nije podnosio Monikine pobjede.

 

Komentara 6

JE
jesenica
09:55 22.04.2021.

Nemješajte sport i politiku koja razdvaja narod

SL
slavenZadravec
07:55 22.04.2021.

Monika do danas ostaje najuspješnija sportašica s jugoslavenskog područja.

ZV
zvezdomor
07:38 22.04.2021.

Da , monika sereš... sjećam se njenih eskapada i izjava iz ratnog doba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije