Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener ga kaznio

Potres na Poljudu! Said izletio iz prve momčadi!

Said Ahmed Said
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
18.10.2017.
u 16:36

Odluka je to trenera Joana Carrilla nakon što je Said bio sebičan na utakmici protiv Cibalije.

Prvotimac Hajduka Said Ahmed Said (24) kažnjen je preseljenjem u drugu momčad, i to uoči derbija s Dinamom! Odluka je to trenera Joana Carrilla nakon što je Said bio sebičan na utakmici protiv Cibalije i nije uposlio suigrača Antu Ercega u puno boljoj poziciji.

No Saidu su presudili i drugi grijesi iz prošlosti. Prošle sezone, ljutit zbog zamjene, napucao je bočicu nogom, potom je protiv Evertona uzeo loptu iz ruke Ercegu te zapucao 11-erac, a nakon utakmice s Lokomotivom posvađao se sa Stipicom, predbacujući mu primljeni gol.     

Said Ahmed Said
1/7

Komentara 6

GU
General_U
16:58 18.10.2017.

ode bili tić u drugu momčad dobro je i proša!!!

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
17:23 18.10.2017.

Šta se čekalo do sad? Trebao je poslije Evertona sakupljati lopte...

KO
komunikolog
17:23 18.10.2017.

Mislim da je Mamić kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije