Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret derbiju

Mladen Bartolović: Hajduk je favorit protiv Dinama

Hajduk - Cibalia
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
15.10.2017.
u 23:32

"Moramo biti svjesni da moramo igrati puno bolje, brže, preciznije... Jako nam je važna utakmica s Dinamom, analizirat ćemo naše pogreške, igru protivnika..."

Hajduk je teškom mukom na Poljudu golovima Bašića i Radoševića s 2:1 dobio Cibaliju. Trener bijelih Joan Carrillo ističe da nije zadovoljan unatoč osvojena tri boda, piše Goal.com.

"Zamišljali smo da će se utakmica baš ovako odvijati. Oni imaju zbijene linije, defenzivno su jako dobro organizirani, kad se tome doda i nesretno primljeni gol... Bilo je jako teško razbiti njihove linije, to se može samo brzim pasovima napraviti... U drugom dijelu smo napravili rošade na pozicijama, zabili smo drugi gol, imali još par prilika... Zadnjih desetak minuta utakmica se otvorila, u tom dijelu smo napravili par taktičkih pogrešaka, ali pobjedu smo zaslužili, iako nismo zadovoljni kako smo odigrali utakmicu."

Kažete da niste zadovoljni večeras, može li se očekivati da ćete biti zadovoljni nakon Dinama?

"Moramo biti svjesni da moramo igrati puno bolje, brže, preciznije... Jako nam je važna utakmica s Dinamom, analizirat ćemo naše pogreške, igru protivnika, kako bismo bili spremni i sposobni da se nadmećemo s njima. Vraća nam se Nižić, i što je najvažnije, s nama će biti naši vjerni navijači..."

Hajduk - Cibalia
1/7

Trener Cibalije Mladen Bartolović je istaknuo:

"Ne mogu u cijelosti biti nezadovoljan utakmicom, bio je plan uvesti Hajduka u nervozu, nisu baš imali rješenja jer smo mi stajali čvrsto i pokušavali iznenaditi iz kontra napada... Napravili smo to u nekoliko navrata, što su prepoznali i navijači na tribinama i počastili domaće igrače negodovanjem. Na žalost nismo izdržali. Upozoravali smo na Bašićev prekid, isto kao i na Kožulja... Kad je Hajduk zabio drugi gol mi smo se otvorili, pokušali s dva napadača, ali je teško protiv Hajduka tražiti bodove na Poljudu. Moramo ovako igrali i protiv ostalih..."

Izgubili ste od Dinama, sada i od Hajduka, u subotu je derbi, kome dajete prednost?

"Protiv Dinama smo igrali lošije jer nismo ispoštovali dogovor. Rezultat 5-2 izgleda loše, ali zapucali su nam šest puta i zabili pet golova, ni Jordan nije imao takvu statistiku... Hajduk je na Poljudu favorit protiv svih, i ja im dajem malu prednost."

Komentara 6

ZW
zweistein
09:17 16.10.2017.

...k'o i zadnjih 15 godina

ZG
zg223
06:25 16.10.2017.

mozda u bocanju..

Avatar lisabon
lisabon
12:31 16.10.2017.

Ovaj tjedan prije utakmice u Splitu (protiv Dinama)ponoviti ce se vec visekratno vidjeni scenarij vodjen "objektivnim" novinarima simpatizerima i navijacima Hajduka.Pocinje danas s ovakvim njeznim tekstom,odnosno misljenjem trenera Cibalije koja je jedva izgubila u Splitu.Vazna recenica je "slucajan "gol Cibalije (jer oba hajdukova su valjda plod smisljenje igre-sa 25 m!!!!!!!!).Dalje ce slijediti izjave hajdukovih igraca da su oni po kvaliteti jaci i bolji od Dinama ,da su u zadnjim utakmicama gubili zahvaljujuci svojim greskama itd.Onda ce uslijediti novinarske eskapade u VL (Dasovic,Lalic i naravno mrznjom zadojeni Flak)u vidu trazenja skandala u Dinamu (svadje,odlasci igraca,neposluha na treninzima,neslozi u svlacionici,sudjenja Mamicu na najjace,sudskim pomaganjima itd).Zatim "objektivni"clanci u SD (Alfirevic,Vulas,Barisic)pa u SN (Radic)24 h (Snidaric,Halar,Delac),100% (Knezevic) i naravno bard vrijedjanja i pljuvanja jadni Holiga.necu vise nabrajati.Onda slijede seciranja pomaganja sudaca Dinamu,pa izjave i pamfleti Naseg hajduka,pa dodatni pamfletici grupe BBB u kojima ce se, bas ovaj tjedan traziti izbori,hapsenja,odlasci itd,i na kraju analiza suca koji ce biti odrdjen,a kojem ce se traziti gdije je i kada vec ostetio Hajduk a pomagao Dinamu.Uglavnom stvoriti ce se atmosfera linca,vrijedjanja Dinama i svega sta je zagrebacko.Sve je to vec vidjeno ,a poslije utakmice se zna:Kriv Mamic,suci i HNS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije