Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb slavio u Sarajevu

Posve novo, pobjedničko lice mrava u Skenderiji

'sport 28.03.2009. Zagreb , dvorana u Trnskom, kosarkaska utalmica izmedju KK Zagreb - KK Zadar.Simon. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
10.10.2009.
u 08:49

Krunoslav Simon sa 20 je postignutih koševa predvodio zagrebaše u pobjedi nad Bosnom u Sarajevu 71:64 na otvaranju nove sezone NLB lige.

Sarajevska je momčad u susret ušla odlučnije i na krilima domaće publike u 3. minuti povela s osam koševa razlike (10:2). Nakon minute odmora koju je zatražio trener gostiju Bajramović, momčad iz Trnskog zaigrala je kudikamo bolje i s nekoliko povezanih koševa ubrzo se vratila u utakmicu.

Dobrom igrom u obrani zagrebaši su domaćinima do kraja četvrtine dopustili da ubace samo tri koša (13:13). Obje su se momčadi izmjenjivale u vodstvu, a na odmor je Bosna otišla s prednošću od dva koša razlike (29:27).

U nastavku sasvim druga slika. Doduše, domaćini su poveli sa šest koševa (33:27), no nakon toga žuti su se probudili i okrenuli omjer u svoju korist. Sarajlije su pretkraj utakmice serijom trica vratili neizvjesnost (64:67), ali Zagrepčani su dobrom igrom u obrani uspjeli sačuvati prednost.

Osim raspoloženog Simona, u Zagrebovoj momčadi zapaženi su bili i Tomić (14), Barać (12) i Zorić (11), a kod domaćih Šehović (17) i Jovanović (14).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije