Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Portland svladao Denver, Miami bolji od Lakersa

LeBron James
Reuters
24.01.2014.
u 11:35

Miami je četvrtu utakmicu zaredom igrao bez Dwyanea Wadea.

Sinoć su u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta odigrane dvije utakmice. Portland je svladao Denver, dok je Miami bio bolji od Lakersa.

Blazersi su Nuggetse dobili sa 110:105, a najraspoloženiji je bio LaMarcus Aldridge koji je ubacio 44 koša. Wilson Chandler je za Denver, kojem je ovo bio treći poraz zaredom, postigao 18 poena.

Miami je kod kuće svladao Lakerse sa 109:102. Najbolji strijelac bio je Chris Bosh s 31 košem, dok je LeBron James ubacio šest poena manje. Miami je četvrtu utakmicu zaredom igrao bez Dwyanea Wadea.

>> Gazda Dallasa vrijeđao suce i dobio 100.000 dolara kazne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije