Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPOZORENJE

Policija poslala važnu obavijest pred derbi: 'Građani, ne silazite s autoceste na ovom izlazu, tamo će biti navijači'

Split: Bad Blue Boysi u koloni stižu pred Poljud
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/4
03.04.2024.
u 14:40

- Preporučujemo svim gostujućim navijačima da na naplatnu postaju Dugopolje dođu najkasnije u 15:30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojemu se posjetiteljima može jamčiti pravovremeni ulazak na stadion - obavještavaju iz policije

Nekoliko sati uoči početka velikog derbija u Kupu Hrvatske između Hajduka i Dinama oglasila se i policija. Kako su objaviili, poruka je odaslana kako bi građani Splita bili upoznati sa stanjem u prometu prije utakmice, a poradi gužve i radova na ključnim cestama oko Splita.

- Javno okupljanje proglašeno je utakmicom visokog rizika te će, uz koordinativnu ulogu Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije, poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sukladno protokolu i sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakonu o javnom okupljanju. S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koje navodimo u nastavku priopćenja. 

- Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske obavljat će prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača na izlazu s autoceste A1- naplatna postaja Dugopolje, te će svi nakon obavljenog pregleda biti prepraćeni izravno do stadiona Poljud. Preporučujemo svim gostujućim navijačima da na naplatnu postaju Dugopolje dođu najkasnije u 15:30 sati, što je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojemu se posjetiteljima može jamčiti pravovremeni ulazak na stadion - nastavljaju iz policije i dodaju: 

Split: Bad Blue Boysi u koloni stižu pred Poljud
1/12

- Obavijest za domaće navijače: koristite izlaze Prgomet, Bisko i Vučevica, cesta D1 u posebnom režimu, moguće gužve i zastoji u prometu. S obzirom na to da od 16 do 19 sati na području naplatne postaje Dugopolje i na cesti D1, brza cesta smjer Klis-Solin, očekujemo veće gužve i zastoje, te da će na D1 biti uspostavljena posebna regulacija prometa uz moguće potpuno zatvaranje ceste, upućujemo domaće navijače koji dolaze na utakmicu iz drugih gradova da ne koriste izlaz s A1 na Dugopolju, već da koriste naplatne postaje Prgomet, Vučevica i Bisko. Napomena: izbjegavajte cestu D1, smjer Klis-Solin i naplatnu postaju Dugopolje - zaključuje se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije