Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GASI MOBITELE'

Puna mobilizacija: Torcida se oglasila nekoliko sati uoči derbija, evo što su poručili

Split: Navijači na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
03.04.2024.
u 14:03

U poruci koju su putem društvenih mreža poslali svojim članovima i navijačima Hajduka upozorili su da se na tribinama trebaju ostavljati glasnice, a da je mobitelima i slikanju mjesto negdje drugdje

Večeras od 19 sati novi veliki derbi hrvatskog nogometa igrat će Hajduk i Dinamo. Nakon utakmice koju su na Poljudu odigrali na Veliku Subotu, a u kojoj je zagrebačka momčad u sklopu HNL-a slavila s 1:0, danas će se na Poljudu bijeli i plavi susresti u polufinalu Kupa. Utakmicu će suditi Talijan Fabio Maresca, a moći će se besplatno pogledati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu MAXSporta.

Nekoliko sati uoči derbija koji će iznjedriti finalista Kupa, oglasila se splitska navijačka skupina Torcida. U poruci koju su putem društvenih mreža poslali svojim članovima i navijačima Hajduka upozorili su da se na tribinama trebaju ostavljati glasnice, a da je mobitelima i slikanju mjesto negdje drugdje. Torcida je inače, u subotu pružila glasnu navijačku potporu Hajduku.

Tko će pobijediti u polufinalu Kupa?

– Uputstva za sutrašnji derbi su jasna, ponovit ćemo samo: srce, dlan, grlo, šal! Za navijače Hajduka svaki derbi ima poseban značaj, a ovaj se igra u borbi za trofej kupa pa zato nema mjesta defetizmu! Od 14 sati se okupljamo ispred Kluba navijača, gdje će biti postavljeni šankovi. Na našoj tribini strogo je zabranjeno snimanje i slikavanje, neka bude podrška svih 90 minuta! – napisali su iz Torcide.

Hajduku je ova utakmica važna zbog eventualnog prolaska u finale Kupa, nakon kojeg bi eventualnim osvajanjem izborili nastup u Europskoj ligi. Hajduk je porazom u derbiju u HNL-u sebi jako iskompromitirao šanse za titulu prvaka koju čekaju 19 godina.

Ključne riječi

Komentara 3

CH
Changi
15:09 03.04.2024.

Sve je sad Hajduku eventualno. Ali danas će izgubiti te eventualnosti, to je sigurno. Dinamo će im dati dva komada.

TE
tejanolejano
15:22 03.04.2024.

Torcida je jedna od tri ozbiljne navijačke grupe na prostora bivše nam države. Ove druge dve grupe su iz Beograda. Ostali su druga liga na navijačkoj sceni evrope.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije