Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotogalerija iz Francuske

Zbog bakljade hrvatskih huligana prekinuta utakmica

Hrvatska Češka bakljada
Foto: Reuters
1/15
17.06.2016.
u 19:52

Bakljada i neredi na tribinama narušili su nogometnu utakmicu između Hrvatske i Češke

Novi incident hrvatskih huligana na velikoj sceni. Desetak baklji ubacili su hrvatski navijači na teren na stadionu u Saint-Etienneu tijekom utakmice protiv Češke u drugom kolu skupine D Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Vatrogasci su intervenirali i ugasili vatru na travnjaku. Policija je na tribinama morala zaustavljati međusobni sukob hrvatskih navijača.

Incident se dogodio u 86. minuti utakmice pri rezultatu 2:1 za Hrvatsku, a prekid je trajao nekoliko minuta. Igrači naše reprezentacije i izbornik Ante Čačić izrazili su zabrinutost zbog mogućeg izbacivanja Hrvatske s natjecanja. 

Ulice Saint-Etiennea u petak u poslijepodnevnim satima preplavile su hrvatske i češke boje. Brojni navijači preuzeli su nakratko "vlast" u francuskom gradu, uoči utakmice između Hrvatske i Češke koja je počela u 18 sati. Veselje se nastavilo i na stadionu.

Kakva je atmosfera na stadionu i kako su izgledale ulice obojene u hrvatske boje, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

>>> Čačić: Sramotimo se, a nitko na to ne reagira

>>> Uefa pokrenula disciplinski postupak protiv Hrvatske!

>>> Grabar-Kitarović: Neprijatelji Hrvatske, odgovarat ćete za ovo i za svastiku!

Komentara 154

ME
melinda
20:03 17.06.2016.

Maj.. im je... treba ih na robiju 10 godina jer su gori od terori.. .Takvu divnu tekmu su upropastili huligani.Treba ih pronaci jer kamere su zabiljezile trenutak bacanja baklji i petardi i svezati ih na trgu da ih svi udarajuu dok ne crkne stok.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:03 17.06.2016.

Ne znam kaj bi komentiral....volil bi sam i nadam se kak francuske službe imaju kamere i kak bude im netko snimil lica !!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:05 17.06.2016.

Ne kužim više ni Šukera ni HNS.... pa ako vidite da tu gamad ne možete riješiti 'institucionalno'... riješite to onda 'vaninstitucionalno'.... Umjesto jedne kazne platite i angažirajte neke 'dečke sa Knežije' ili sličnu ekipu, da ih oni 'odrade'. Bit će jeftinije i puno učinkovitije kada gamad bude lješkarila sa polomljenim kostima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije