Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SE DOGODILO

Pavićeva reakcija nakon naslova postala viralni hit

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/8
27.01.2018.
u 16:27

Pred hrvatskim tenisačem je još jedno finale u Australiji. S Kanađankom Gabrielom Dabrowskom igrat će finale mješovitih parova

Mate Pavić u paru s Austrijancem Oliverom Marachom osvojio je Australian Open. U finalu su bili bolji od kolumbijskog para Cabal - Farah sa 6-4, 6-4.

Prilikom zadnjem poena u meču hrvatski tenisač nije bio svjestan što se dogodilo i je li meč uistinu gotov, a njegova reakcija postala je viralni hit.

Pavić je ubrzo nakon toga počeo slaviti ogrnut našom trobojnicom.

- Još uvijek nisam siguran da smo osvojili! Vidio sam samo 5-4 i rekao sam sebi igraj samo dalje, Onda su oni odservirali jedan poen, pa drugi, treći i onda na 40-0 trener viče -ajde, sad stisnite. Ništa mi nije bilo jasno. Sve se brzo odigralo i ništa mi nije bilo jasno, možda je i tako bolje - kazao je Pavić pa dodao:

- Početak godine je čudesan. Još nismo izgubili meč. Moram zahvaliti našem fenomenalnom treneru (op.a. John Farrington) koji nam je sve to omogućio. Prošle sezone zajedno smo izrasli kao par i nadam se da ćemo nastaviti s pobjedama. Mate, s tobom uživam u svakoj minuti na terenu.

Mate Pavić
1/14

Pred hrvatskim tenisačem je još jedno finale u Australiji. S Kanađankom Gabrielom Dabrowskom igrat će finale mješovitih parova protiv mađarsko-indijske kombinacije Timea Babos - Rohan Bopanna.

Komentara 35

PR
prohujalo
16:46 27.01.2018.

Tko je taj? Hrvat u paru osvojio Australiju a u novinama,TV i na internetu osim usko specijaliziranih portala do prije dva dana ni slovca. A neki Hrvat koji igra nogomet u nekom osrednjem klubu asistira kod gola o tome sese svi raspišu a o Paviću do prošle srijede nikada nismo čuli.

DU
Deleted user
17:00 27.01.2018.

Svaka cast decki! Iz medijske anonimnosti u svjetsku senzaciju!

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
16:57 27.01.2018.

Bravo Mate ko je.. o e izdajnicka glasila v. list i htv. U boj za narod svoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije