Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON MOŽDANOG

Pogledajte kako je nevjerojatni Cro Cop oduševio fanove: Ti si živa legenda

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpic/PIXSEL
1/5
29.03.2019.
u 22:35

- Jel' zna netko nekoga kome je ovaj čovjek nešto loše u životu napravio? Time ne mislim na protivnike koje je našamarao nogama - pita se jedan Mirkov fan.

Mirko Filipović opet je u formi iako je prije nešto više od mjesec dana doživio moždani udar. Naime, naš najbolji borac na društvenim je mrežama objavio fotografiju sa zagrijavanja na kojoj radi "špagu"'.

Fanovi su, dakako, oduševljeni i u komentarima mu daju podršku:

- Ovoga čovjeka samo idioti ne mogu voljeti, kapa do poda za živu legendu - piše jedan.

- Jel' zna netko nekoga kome je ovaj čovjek nešto loše u životu napravio? Time ne mislim na protivnike koje je našamarao nogama - dodaje drugi.

Podsjećamo, nakon niza neuspjelih pokušaja da se snagom razuma okani opasna posla za čovjeka u petom desetljeću života, Cro Cop je objesio rukavice o klin zbog vrlo ozbiljnog zdravstvenog incidenta. 

A da mu se nije dogodio taj blagi moždani udar s vrlo velikom prijetnjom, Mirko bi se borio u lipnju u Londonu, a možda i nadalje jer njegova je strast prema treniranju i nastupanju bila neiscrpna. 

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

Ključne riječi

Komentara 8

LA
lakočemo
02:08 30.03.2019.

velik čovijek a i mnogi su po prvi put čuli da postoji jedna mala državica najljepša na svijetu preko njega i zato mu veliko hvala......LEGENDA....

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
06:19 30.03.2019.

mirovina?

VO
Volimrukomet
07:07 30.03.2019.

I sto sad..cime je odusevio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije