Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Pletikosa: Ohandza je crvenim kartonom pokazao da želi otići

Franck Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
26.02.2018.
u 23:40

Čini se da je Kopić našao idealnu formulu za igranje u gostima, posebno protiv jačih ekipa, ali još ne zna kako se nositi s pritiskom domaćeg terena - kaže Pletikosa

O prvom porazu Željka Kopića na klupi Hajduka, koji je poražen na Poljudu od Slaven Belupa (0:1) u jedinoj odigranoj utakmici 23. kola HNL-a, raspravljalo se i u emisiji Stadion na HRT-u.

- Čini se da je Kopić našao idealnu formulu za igranje u gostima, posebno protiv jačih ekipa, ali još ne zna kako se nositi s pritiskom domaćeg terena. Pogotovo ne kada je riječ o igranju pred 12 tisuća ljudi i u euforiji nakon pobjede nad Dinamom. Radi se o ogromnom pritisku kakvog nemaju u gostima gdje Hajduk lako dolazi do pobjeda - rekao je Stipe Pletikosa pa se osvrnuo na Francka Ohandzu koji je dobio crveni karton u 73. minuti:

Franck Ohandza
1/4

- Ohandza je isključen jer je frustriran zbog propalog transfera! Tom gestom, prvim crvenim kartonom u karijeri, jasno je dao do znanja upravi Hajduka da želi otići pod svaku cijenu. Odlazak bi bio veliki gubitak za Hajduk, ali preriskantno ga je ostaviti i odbiti takav novac Kineza ako im treba samo za iduća dva mjeseca.

- Rekao bih i kako Kopić mora tražiti nova rješenja u veznom redu koji očito ne funkcionira u ovakvoj postavi. Problem je i u izgradnji napada, krilni napadači igraju previše prema sredini, a bokovi idu previše naprijed. Tako Hajduk teško kreira prilike, a postaje i predvidljiv. Pogledajte samo kako se Slaven Belupo lako branio, iako im svakako treba odati priznanje za povijesnu pobjedu - zaključio je Pletikosa o utakmici pa poslao apel Hrvatskom nogometnom savezu:

- Bavimo se posljedicama a ne uzrocima. Problem je u 20-godišnjem zapostavljanju lige. Žalosno je kada čujete igrače i trenere na što se sve žale, nadam se da će ovo pokrenuti ljude iz Saveza da pronađu novi način za unaprjeđenje lige. Šteta je da više ne postoji Udruga prvoligaša, treba je ponovno sazvati!

Na kraju se Mateo Beusan kratko osvrnuo na suđenje

- Ugodno sam iznenađen suđenjem Vučkovića, pokazao je zavidnu mirnoću kojom je smirivao tenzije, a posebno bih pohvalio pomoćnog suca koji je imao puno posla i sve dobro dosudio.

- Kada je riječ o isključenju Ohandze, vidimo kako je protivničkog igrača prvo pokušao udariti rukom, a onda i nogom. Sve je jasno, čisti crveni!

Komentara 3

MA
Maxim007
06:38 27.02.2018.

Kakav klub. Igrač mora dobiti namjerno crveni karton da bi dobio transfer.

Avatar petrolio
petrolio
14:07 27.02.2018.

bili tić tim je činom iskazao svoju ljubav prema navijačima i klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije