Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragičar finala

Petković se oglasio na Instagramu: 'Bez obzira koliko razmišljao o tome, neće se promijenit'

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/61
20.06.2023.
u 13:23

Izvrsno raspoloženi vratar Španjolske, Unai Simon, obranio je u posljednjoj seriji udaraca s bijele točke šut Brune Petkovića, a Carvajal je potvrdio pobjedu. Nikad bliže zlato izmaklo je vatrenima.

Bruno Petković se dva dana nakon tragičnog udarca s bijele točke koji je zapečatio sudbinu vatrenih i umjesto sa zlatom i peharom, hrvatsku reprezentaciju poslao kući sa srebrom, odlučio oglasiti na Instagramu. Uz vlastitu sliku sa srebrnom medaljom oko vrata Petković je napisao:

"Nadao sam se drugačijem ishodu, ali bez obzira na to koliko razmišljao o tome neće se promijenit. Ponosan sam na ekipu i s odmakom mislim da ćemo svi, uključujući i mene, shvatiti da je i ovo veliki uspjeh. Hvala ljudima na porukama potpore, ne samo nakon polufinala nego i sada. Iznad svih Hrvatska."

GALERIJA Hrvatska nije uspjela nadjačati Španjolsku: Trofej u rukama furije

UEFA Nations League Final - Croatia v Spain
1/59

Podsjetimo, regularnih 90 minuta kao i 30 minuta produžetaka prošlo je uz nekoliko dobrih šansi za obije strane, no bez pogodaka. Potom su uslijedili udarci s bijele točke. Unai Simon pokazao se izrazito dobro raspoloženim i obranio udarac Lovre Majera.

VEZANI ČLANCI:

Španjolci su prvu priliku za pobjedu propustili promašajem Aymerica Laporte, no u posljednjoj seriji Simon je obranio udarac Petkovića, a slavlje je furiji konačno osigurao Carvajal.

VIDEO Dalić: 'Smeta ako kažem da sam vjernik. Smeta ako kažem hvala braniteljima. Smeta zato što mislim svojom glavom'

Komentara 7

BA
Barba56
15:54 20.06.2023.

Kujttim : Mi koji volimo Hrvatsku , volimo i nase nogometase a u njih spada i Petkovic . Ljudina , ljudina koja nas je dovela do finala u Kataru i ljudina koja nas je dovela do ovih finala . Samo jednim dijelom sreca mu je okrenula ledja i to kod tog nesretnog penala . Sto se tice njegove zarade pa i tu bi se moglo reci puno toga . Nije podvio rep nego je kao i ostali pozvani dao sve od sebe za prekovremeni rad . Rad koji je njemu donjeo zaradu , zaradu HNS-u a kroz to i nasoj drzavi .

FR
freeshooter
17:00 20.06.2023.

...vidim da već neki razvlače Brunu, to je nogomet, događa se i navećima, golman je vrhunski, a neki već zaboravljaju da nas je isti Bruno doveo do finala...dakle Bruno, netrebaš nositi teret istog, najviše Ti, pa svi mi smo željeli taj gol...iskustvo za dalje, biti još bolji.. trebamo biti ponosni na sve, dostignuti nivo, rezultate i osvojeno, promociju nacije...idemo dalje, za godinu dana do kraja, do tog zlata...

DU
Deleted user
17:56 20.06.2023.

koliko pljuvanja po čovjeku čudi me da lgtb zajednica, nemožemo platforma, neznamo platforma, babe ili slične "zadrugu" već nisu iznjedrile novi No.9

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije