Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTUPIO U TUĐEM DRESU

Pamić odbio Bilića zbog ozljede, a igrao za Spartu

Manuel Pamić
Marko Lukunić/Pixsell
09.02.2011.
u 23:38

- Mi smo išli na povjerenje kada su nam rekli da je ozlijeđen, ali to više nećemo raditi - najavio je Bilić.

Manuel Pamić izborniku Biliću prošli je tjedan poslao odbijenicu za prijateljski susret s Češkom uz objašnjenje kako neće moći nastupiti zbog ozljede koljena. I iako se činilo da će susret u Puli završiti bez ikakvih repova, ispostavlja se suprotno.

Pamićeva Sparta na pripremama je u španjolskoj Marbelli te je u utorak po planu odmjerila snage sa Zenitom. Hrvatski reprezentativac nastupio je za svoj klub, ali ne sa svojim dresom! Sumnjivu situaciju vrlo brzo su registrirali češki novinari. Zajedno s Pechartom i Kadlecom, koji su se češkoj U21 vrsti opravdali virozom, nastupio je s tuđim dresom, a praškoj momčadi nije preostalo ništa drugo nego potvrditi da je to doista bilo tako.

- Do posljednjeg trenutka nismo znali tko će igrati pa nismo uspjeli pripremiti prave dresove. Ispričavamo se navijačima zbog nenamjerne pogreške - prenose češki mediji opravdanje iz Sparte.

A Slaven Bilić nije najavio da će tražiti posebno objašnjenje od braniča.

- Ne kažem da su lagali kako je ozlijeđen, ali sljedeći put će naši liječnici provjeriti o čemu se radi. Mi smo išli na povjerenje kada su nam rekli da je ozlijeđen, ali to više nećemo raditi. Klub ne bi smio staviti igrača u takvu poziciju da se priča kako je ozlijeđen, pa na kraju nije ozlijeđen. Klubovima bi se trebalo vjerovati. Mi želimo održati dobar odnos s klubovima, ali i oni moraju nas respektirati - kazao je Bilić te dodao kako će i ubuduće zvati Pamića.

Komentara 7

HO
hotfishlake
10:04 10.02.2011.

ja ga vise ne bi zvao, pa nije repka cirkus, igrao je u tudjem dresu?! moze li bezobraznije?

JA
jadre
10:14 10.02.2011.

hžv ....mogao bi Bilić malo smiriti strasti... ...previše je poživčanio... ...koja reakcija-nemoš vjerovati... ...umjesto klinju da izbaci sa spiska za sva vremena.. ..takvu uvredu nam nije niti Biščan priredio-svojim bijegom ...

KO
komando
01:35 10.02.2011.

Da nije suprotno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije