Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Palace propustio u nadoknadi srušiti City, Ibrahimović ponovno ozlijeđen

Crystal Palace - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.12.2017.
u 15:15

Prekinut je veliki niz Guardioline momčadi od 18 prvenstvenih pobjeda.

Crystal Palace u 21. kolu engleskog prvenstva prekinuo je veliki niz od 18 prvenstvenih pobjeda Manchester Cityja (0-0), a u 93. minuti imao je i jedanaesterac za pobjedu! Sterling je srušio Zahu, ali je loš udarac Luke Milivojevića obranio Ederson.

Gosti iz Manchestera zbog ozljeda su ostali i bez dvojice važnih igrača Kevina de Bruynea (iznesen u nadoknadi) i Gabriela Jesusa (napustio igru u 11. minuti).

Crystal Palace - Manchester City
1/12

Crystal Palace prvi put ove sezone nije primio gol kod kuće, a umalo mu je zabio Sergio Aguero koji je u 27. minuti zatresao vratnicu.

Mogao je i domaćin do pogotka iz igre, no Townsend je pucao jako loše u 77. minuti pa je lopta otišla preko gola.

Manchester City je vodeći sa 59 bodova, Chelsea ima 45, Manchester United 44, a Liverpool 41 bod. Crystal Palace je 17. sa 19 bodova.

A Menadžer engleskog nogometnog velikana Manchester Uniteda Jose Mourinho izjavio je kako će švedski veteran Zlatan Ibrahimović (36) izbivati s travnjaka oko mjesec dana zbog ozljede koljena koju je zadobio u prvenstvenom ogledu protiv Burnleyja (2-2).

A subotnji remi protiv Southamptona (0-0) bio je treći uzastopni neodlučeni susret "crvenih vragova" u Premier ligi zbog kojega su izgubili drugo mjesto na ljestvici jer ih je pretekao Chelsea. Chelsea sada ima 45, a United 44 boda. Na vrhu je nedostižan Manchester City sa 58 bodova i utakmicom manje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije