Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UDARCI

Pa zar opet? Pogledajte što su strani novinari objavili o Luki Modriću

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
21.12.2019.
u 12:00

"Već je obavijestio svoje bližnje da mu je dosta i da je spreman prihvatiti neke ponude. Rastanak Zidanea i Modrića sve je bliže. To što je bio zamjena daju Hrvatu još već argument da svoj odlazak smatra gotovo obvezom."

Luka Modrić na izlaznim je vratima Real Madrida, tvrdi španjolski portal Diario Gol. Hrvatski kapetan u srijedu je bio zamjena u derbiju Barcelone i Reala i tvrdi se da ne želi trpjeti takav status kod trenera Zinedinea Zidanea.

"Hrvat nije spreman prihvatiti takvu situaciju. Zna da je u završnoj fazi karijeri i želi igrati što je više moguće, a ne biti zamjena Kroosu, Casemiru i Valverdeu", navodi Diario Gol i dodaje:

"Već je obavijestio svoje bližnje da mu je dosta i da je spreman prihvatiti neke ponude. Rastanak Zidanea i Modrića sve je bliže. To što je bio zamjena daju Hrvatu još već argument da svoj odlazak smatra gotovo obvezom."

U članku se napominje i da Modrić ima dvije atraktivne ponude. Prva je da se preseli u Italiju i igra za Inter, dok je druga odlazak u SAD i završetak karijere u tamošnjoj MLS ligi.

No, treba napomenuti i da se nekoliko puta pisalo o tome, no nikad nije došlo do transfera. Hrvatski kapetan nedavno kupio kuću u Madridu koju je platio 12 milijuna eura. Očito se tako brzo ne misli seliti iz glavnog grada Španjolske...

>> Pogledajte i kako izgleda Modrićeva nova kuća

Luka Modrić
1/14
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar FrancJunior
FrancJunior
12:53 21.12.2019.

Dosadili ste sa tako dosadnim piskaranjem...

DU
Deleted user
13:02 21.12.2019.

Luka Modrić je noćna mora svih loših autora.

DI
Diosiario
13:52 21.12.2019.

Jednog dana Luka Modrić više neće igrati za Real, makar to bio dan kad bude objesio kopačle o klin. I vi ćete tada vjerojatno reći: Pa pišemo li vam zadnjih 10 godina da Luka više neće igrati za Real?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije