Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na znanje i ravnanje

Pa vi recite da Nijemci nisu brižni: Delijama za utjehu pustili golove – Dinama!

Snimka dinamovih pogodaka
Foto: Screenshot
19.09.2019.
u 10:58

Crvena zvezda u Münchenu je uglavnom bila prisiljena na obranu, momčad Nike Kovača uputila je sveukupno 35 udaraca, pa nije pogrešno kazati da je beogradski klub još dobro i prošao.

Navijači Crvene zvezde nisu se ni izbliza u srijedu dobro proveli poput štovatelja Dinama, njihova je momčad s 3:0 poražena na Allianz Areni od Bayerna, ali barem nisu ostali uskraćeni za pogotke – hrvatskog prvaka!

Naime, dok su čekali da napuste stadion, netko brižan im je pustio snimku s maksimirske utakmice, pa su zvezdaši dobili prigodu vidjeti rapsodiju u modrom, kako je Dinamo razbio Atalantu s 4:0.

Crvena zvezda u Münchenu je uglavnom bila prisiljena na obranu, momčad Nike Kovača uputila je sveukupno 35 udaraca, pa nije pogrešno kazati da je beogradski klub još dobro i prošao.

Istina, na Allianz Areni i nije se očekivala drukčija slika, međutim ona zagrebačka prilično je iznenadila sve štovatelje nogometa, pa čak i one iz kategorije ''klasa optimist'' u redovima navijača maksimirskog kluba.

Talijani su u Dinamov dom stigli kao favoriti, a na kraju ih je Nenad Bjelica tako nadmudrio da će debi u Ligi prvaka što prije htjeti zaboraviti.   

Crvena zvezda svoje će prvo domaćinstvo odraditi 1. listopada protiv Olympiacosa, dok će istodobno vodeća momčad skupine C gostovati kod Manchester Cityja.

Komentara 23

IL
ilijan1a
11:23 19.09.2019.

Dinamoooo!

DU
Deleted user
12:14 19.09.2019.

poluinformacija ( da ne kažem dezinformacija) izvučena iz konteksta da puštaju SVE golove . Ali nekako je to uvreda za Delije. Gle, oni su nebitni Nijemcima i ne vrti se sve oko Srba. Nebitni su

HA
HarrySpotter
11:27 19.09.2019.

Standardno kod njemaca, prikazuju sve golove iz LP-a sa utakmica odigranih te večeri. E moj novinarčiću vrlo nisko i podlo ali neuspješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije