Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od igrača

Zvuči nestvarno, ali istina je: Ovaj podatak vezan uz Olma će vas oboriti s nogu

Dani Olmo
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/15
19.09.2019.
u 10:17

Dani Olmo u jednoj kategoriji sam je uspio nadmašiti čitav Liverpool

Ako su skauti europskih giganta čekali da vide kako će se sjajni Dani Olmo snaći na velikoj sceni, a Liga prvaka jedna je od najvećih, njegove brojke ostvarene u srijedu navečer sigurno su ih oborile s nogu. 

Dinamov dragulj odigrao je još jednu vrhunsku predstavu, a iscrpna statistika na stranici WhoScored otkrila je da je mladi Španjolac sam ostvario više uspješnih driblinga nego čitava momčad Liverpoola zajedno u porazu 2:0 na gostovanju kod Napolija dan ranije.

Europski prvak sveukupno ih je imao devet (Mane 3, Fabinho 2, Milner 2, van Dijk 1, Salah 1), dok je Dani Olmo deset puta prošao Atalantine čuvare s loptom.

Na Olmu je napravljeno i pet prekršaja, u 83% slučajeva loptu je dodao točno, pa ne čudi što je na kraju dobio ocjenu 9.04, tek nešto manju u odnosu na Mislava Oršića, strijelca hat-tricka (9.32).

Ali, ako zanemarimo statistiku, ponovo je Olmo ostavio i fantastičan dojam, jer je djelovalo da se poigrava sa suparnicima iz Atalante i čini pored njih što hoće, kada hoće i kako hoće.

Stranica Transfermarkt u noći sa srijede na četvrtak nije mu mijenjala tržišnu vrijednost, i dalje stoji na 30 milijuna eura, ali ako ovako Olmo nastavi, sigurno je da će ta procjena ubrzo biti podebljana. 

A to će, jasno, biti samo još jedan as u rukavu Dinama kada će pregovarati oko njegove cijene, baš kao što će "dečko u adutu" biti i snimka s ogleda koji će Dinamovi navijači još godinama pamtiti.

Zbrojeno i oduzeto, Olmo je silno htio nastupiti u Ligi prvaka, tijekom ljeta činilo se da će je dočekati u dresu nekoga velikana iz Lige petice, ali ponovo je pogodio s ostankom u modrome dresu jer tu pliva kao riba u vodi i iz dana u dan dokazuje kakav je potencijal. 

Komentara 17

ZA
zanaše1
11:47 19.09.2019.

A kaj se zamaraš city-em.Najskuplja momčad na svijetu i glavni favorit za osvajanje LP.Rezultat protiv njih nije bitan.Treka odraditi Talijane i Ukrajince koji su naša razina i puna šaka brade.Samo zavidni zlobnici zazivaju city kao mjerilo.

KA
kariola
10:47 19.09.2019.

Majstor! Isto tako ima i suigrače, koji još imaju mjesta za napredak!

PR
prajdali100
19:11 19.09.2019.

Uz Dudua najbolji stranac koji je igrao u Dinamu.Sjajan igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije