Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA I UEFA

Otvoren stadion za SP u Kataru pred 20 tisuća gledatelja, svi morali na test

(SP)QATAR-AL RAYYAN-FOOTBALL-AL RAYYAN STADIUM
Nikku/XINHUA/PIXSELL
19.12.2020.
u 15:19

Stadion Al-Rayyan, u blizini Dohe, inače može primiti 40 tisuća gledatelja, a u rasporedu Svjetskog prvenstva na ovom stadionu će se odigrati sedam utakmica

U Kataru je u petak navečer svečano otvoren stadion Al-Rayyan na kojem će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. godine. 

Otvoren je u vidu finalne utakmice katarskog Emirovog kupa u kojem su igrali Xavijev Al Sadd i Al-Arabi, a na utakmici su prisustvovali i predsjednik Fife GIanni Infantino te predsjednik Uefe Aleksander Čeferin, kao i 20 tisuća gledatelja. Svi su, naime, morali imati negativan test na koronavirus.

- Stadion je predivan. Atmosfera je fantastična jer se sjedi veoma blizu travnjaku. Uvjeren sam da će to biti savršena arena tijekom utakmica Svjetskog prvenstva 2022.- rekao je predsjednik FIfe GIanni Infantino.

Stadion Al-Rayyan, u blizini Dohe, inače može primiti 40 tisuća gledatelja, a u rasporedu Svjetskog prvenstva na ovom stadionu će se odigrati sedam utakmica.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije