Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danska

Ostali bez prvoga vratara, prva misao im je obrana

dennis rommedahl
APF/Pixsell
04.06.2012.
u 21:42

Njihov adut je neopterećenost rezultatom. Danci (10. na svijetu) su upali u najjaču skupinu, u kojoj nemaju što izgubiti

Teško mogu pomrsiti račune favoritima, no ne smije ih se podcijeniti. Kada im je najviše trebalo, u kvalifikacijama su glatko pregazili Portugalce s 3:1. Igrat će oprezno, bez previše rizika, s jednom špicom, Nicklasom Bendtnerom iz Sunderlanda, koji ipak nije svjetska klasa. Njihov najjači adut je trkačka moć, upornost, taktička disciplina, pa se svaki suparnik mora naoružati strpljenjem.

Prime li rano pogodak, bit će prisiljeni napasti, a u tome se ne snalaze najbolje. Tajni adut – Christian Eriksen, povučeni napadač, velika nada Ajaxa, čija mladalačka lepršavost, lakoća i prodornost mogu biti otkriće Eura. Najveći hendikep im je izostanak prvoga vratara Thomasa Sorensena, koji se ozlijedio u predvečerje Europskog prvenstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije