Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVO ŠTO TRAŽE

Osijek žestoko odgovorio Mariću: Traži alibije za sramotne odluke. Želimo hitnu reakciju Kustića

Osijek: NK Osijek i GNK Dinamo susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
04.09.2023.
u 17:08

'Također, konferenciju za medije Brune Marića, koji iz mjeseca u mjesec traži alibije i opravdanja za sramotne odluke koje se donose na travnjaku, kao i redovita kršenja VAR protokola (morao je sazvati konferenciju za medije da bi pokušao dokazati da se radi o jasnim i očiglednim pogreškama?!), smatramo još jednim jeftinim pokušajem bježanja od odgovornosti' kažu ogorčeni Osječani

Dan nakon derbija Osijeka i Dinama ne smiruju se strasti, Bruno Marić održao je press konferenciju te objasnio kako su penali za Dinamo postojali, ali će Zebec biti sankcioniran jer su očekivali da će odluke donijeti na terenu. Malo je reći da su ove odluke glavnog suca bile dvojbene i to ne prvi puta na utakmici Osijeka. 

Prvoligaš s Drave oglasio se i klupskim priopćenjem te odbrusio Mariću žestokom objavom...

- Nogometni klub Osijek jasno i nedvosmisleno traži izuzeće sudaca Marija Zebeca i Ivana Bebeka sa suđenja daljnjih domaćih i gostujućih utakmica NK Osijek u SuperSport HNL-u i SuperSport Hrvatskom kupu. Nakon još jedne predstave u režiji onih koji se nazivaju najboljim hrvatskim sucima srušen je i posljednji most povjerenja u posao kojim se bave, ispravnost odluka koje donose te primjenu i korištenje VAR protokola.

Od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza tražimo preispitivanje rada predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića i povjerenika za suđenje Ivana Novaka, te javno očitovanje o istome.

VEZANI ČLANCI:

Također, konferenciju za medije Brune Marića, koji iz mjeseca u mjesec traži alibije i opravdanja za sramotne odluke koje se donose na travnjaku, kao i redovita kršenja VAR protokola (morao je sazvati konferenciju za medije da bi pokušao dokazati da se radi o jasnim i očiglednim pogreškama?!), smatramo još jednim jeftinim pokušajem bježanja od odgovornosti. Drugo nismo ni očekivali od osobe koja se u hrvatskom medijskom prostoru više i češće opravdavala za propuste sebe i svog tima, a bez da je ponudila svoj mandat na raspolaganje.

Zaključno, Nogometni klub Osijek traži hitnu reakciju Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem te da korjenitim promjenama u sudačkoj organizaciji osigura regularnost natjecanja, ujednačavanje kriterija i potakne vraćanje narušenog povjerenja u sudačku organizaciju - poručili su iz Osijeka. 

Komentara 37

DA
darkog
17:32 04.09.2023.

koja prepotencija i očaj u Osijeku. KAd je sudac u utakmici s Rudešom eveditno nakon 3:0 navlačio za OSijek sa bitno oštrijim kriterijem prema prkršajima Rudeša, s toleriranjem Mierezovih laktova u svakom kontaktu, što je idovelo do preokreta od 3:0 zaRudeš onda su suci bili dobri. Sada naravno ne valjaju. Ni jednom rječju ne spominju Zebecovo gledanje kroz prste igračima Osijeka u dva ili tri navrata koja su po pravilima nogometne igre trebale završiti s pokojim crvenim kartonom i koji su se desili znatno prije "grešaka" u Dinamovu korist jer to je naravno u redu da se griješi na račun njihovih protivnika. Moralno su dostigli Hajduk na dnu, ali imaju dovoljno bezobtaraštine i ega da pljuju po drugima. I očito nije im dosta dvadecenija takve politike HAjduka koja HAjduku nje donijela baš ništa dobro, već ju sada i kopiraju. Ne shvaćaju da im to neće donijeti ništa, a sav nogometni jad njihov ekipe se vidi svake godine na početku europskih kvalifikacija, Baš kao i kod njihovg "uzora" Hajduka.

RS
rasta sev
17:24 04.09.2023.

Žaliti na suđenje se treba Dinamo jer sudac nije isključio igrača Osijeka kad je laktom u lice udario Špikića, nije dao žuti karton Nejašmiću nako namjernog igranja rukom i nije pokazao žuti nakon grubog prekršaja na Periću, točno je da sudac nije bio na visini zadatka jer ne bi bilo tolike procedure s VAR-om, trebao je sve sam vidjeti i dosuditi prema viđenom umjesto da kalkulira s VAR sobom.

Avatar Križari
Križari
18:01 04.09.2023.

Dva jedanaesterca su čista ko suza. Žalosno je vidjeti tupost i zadrtost mnogih kad je ovdje sve jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije