Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STJEPAN TOMAS

U Osijeku nezadovoljni potezom Dinama: 'Nekorektno je da se vrši takav pritisak na Miereza'

Uzvratni susret Osijeka i Adane u 3. pretkolu Konferencijske lige
Davor Javorovic/PIXSELL
01.09.2023.
u 20:01

Bijelo-plavi u nedjelju igraju protiv aktualnog prvaka na rasprodanoj Opus Areni

Osijek i Dinamo u nedjelju navečer od 21.05 sati igraju derbi kola SuperSport HNL-a na rasprodanoj Opus Areni. To bi trebalo značiti da susret pratiti 13 tisuća gledatelja, a utakmicu je najavio Stjepan Tomas te se osvrnuo na to da Miereza žele iz Dinama i smatra kako su nekorektni jer vrše pritisak na argentinskog napadača. 

VEZANI ČLANCI:

- Nije ugodno i nekorektno je od Dinama da se radi takav pritisak na igrača. On je za Osijek vezan ugovorom na još dvije godine, a poznato je i koliko tražimo za njega. U ovom ga trenutku ni ne možemo pustiti jer mi drugog napadača osim njega i nemamo nakon ozljede Fućka, prodaje Dakua i odlaska Špoljarića - izjavio je Tomas i zaključio priču:

- Razgovarao sam s Ramonom i rekao mu da on mora ostati miran ovoj situaciji. Mi zbog deficita u napadu gledamo da dovedemo još jednog, možda i dvojicu napadača, a ne da aktivno radimo na prodaji Miereza.

Komentara 4

PN
premda_nije
20:54 01.09.2023.

Imaš pravo Tomas, takav bezobrazni pritisak je vršio i Ajax prema Dinamu oko Šutala! I Feyenoord oko Ivanušeca. I Turčin za Livakovića!!!

ZA
!zagreb!
22:22 01.09.2023.

To svi rade pogotovo u jakim ligama pa eto Dinamo kao najbogatiji klub HNL-a.

Avatar LooneyTooney
LooneyTooney
21:02 01.09.2023.

Dinamovci su glumili gospodu kad su se osiguravali preko HNS-a i sudačke organizacije. Sad tog više nema pa pokazuju koliko su "velik" i "korektan" klub 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije