Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV LEEDSA

Oršića ponovno neće biti u kadru Southamptona, doživio je potres mozga

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Newcastle United v Southampton
Foto: Scott Heppell/REUTERS
1/3
24.02.2023.
u 16:00

Četvrtu utakmicu zaredom donedavna zvijezda Dinama ostaje izvan pogona, ali ovog puta ne isključivo trenerskom odlukom. Ćaleta-Car također je i dalje u neizvjesnosti, nema novih informacija o njegovom statusu.

Engleski premierligaš Southampton jutros je na svojim službenim stranicama potvrdio da će Ruben Selles ostati na klupi prve momčadi do kraja sezone. Trenersku funkciju Portugalac je preuzeo od Nathana Jonesa, koji je dobio otkaz nakon niza loših rezultata zbog čega su Saintsi na tablici trenutno posljednji u prvenstvu. Priliku za bijeg s dna imaju sutra na gostovanju kod Leedsa, a Selles se u najavi dotaknuo i Mislava Oršića.

Naime, rekao je kako je hrvatski reprezentativac prije nekoliko je dana doživio potres mozga i neće biti u sastavu Southamptona već četvrtu utakmicu zaredom. Pretpostavlja se da se je ozljedu zadobio na treningu. Podsjećamo, prethodni trener Jones je Oršića i Ćaletu Cara, o kojem nema novih informacija, preselio u rezerve Saintsa. Iako ih je Selles vratio na treninge prve momčadi, ni kod njega ne konkuriraju za sastav. 

Southampton je u prošlom kolu s 1:0 iznenađujuće slavio kod Chelseaja, ali hrvatski dvojac nije bio među putnicima za London. Kadar kojim sada raspolažu na St. Mary'su izuzetno je velik i jasno je da nema mjesta za sve. Samo za Oršićevu poziciju lijevog krila konkurira pet igrača, s tim da je posljednji koji je stigao, Kamaldeen Sulemana, ujedno najmlađi i najskuplji.

Uz njih su ovdje još Mohamed Elyounoussi, Moussa Djepeno i Samuel Edozie. U središtu obrane - ista situacija. Ćaleta-Car jedan je od pet stopera, a trojica su od njega vrjedniji prema Transfermarktu. 

Momčad na tablici trenutno ima 18 bodova, jedan manje od idućeg suparnika Leedsa, a tri manje od 17. Bournemoutha, prvog kluba u sigurnoj zoni. Dakle, sutrašnjom bi pobjedom već mogli napraviti korak naprijed. Hoće li se to doista i dogoditi, ostaje vidjeti. 

Komentara 2

DU
Deleted user
16:59 24.02.2023.

Brz oporavak, pa ni valjda s klupe pal? Morti to bu poticaj pa bu proigral....

BE
Berri
16:31 24.02.2023.

Oršić je izvrsno igrao u Dinamu, zapažen je bio i u Kataru, ali doći u Englesku i boriti se za ostanak u ligi je neka treća priča. Za Oršića se ne brinem jer dobiva uredno novac, a na kraju karijere ionako je samo bitan konto na računu. Od medalja i golova se ne živi, nego samo od onoga što su ti klubovi uplatili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije