Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski prvak

Obrvan napušta Gorenje Velenje

Rukomet
26.12.2009.
u 21:58

Hrvatski trener Ivica Obrvan zaključio je, prema svemu sudeći, svoju epizodu na klupi slovenskog rukometnog prvaka Gorenja iz Velenja.

Iz kluba su objavili kako s Obrvanom nisu postigli dogovor oko novoga, financijski slabijeg ugovora. Zbog toga će s hrvatskim strategom biti razvrgnut sadašnji ugovor koji istječe za pola godine.

Sve je to posljedica velikih financijskih problema u koje su upali Velenjčani zbog čega je klub napustio i kapetan Sebastjan Sovič koji je cijelu karijeru proveo u dresu Gorenja, kao i kružni napadač Matjaž Mlakar. Njihov će primjer slijediti i vratar Matevž Skok koji također nije pristao na smanjenje plaće.

Obrvan je lani predvodio Gorenje do prvog naslova slovenskog prvaka, ali ove sezone klubu ide znatno slabije. Za vodećim Celjem nakon 16 kola zaostaje devet bodova, uz utakmicu manje.

Hrvatsko desno krilo Ivan Čupić zasad je još uvijek član velenjske momčadi, a ostanak u klubu je prije nekoliko dana potvrdio bosansko-hercegovački srednji vanjski rukometaš Adnan Harmandić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije