Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN SLUČAJ

Njemačka legenda pokušala motornom pilom srušiti susjedovu garažu: Zaklanjala mu je pogled na jezero!

Continuation of trial against Jens Lehmann
Foto: Peter Kneffel/DPA
1/3
22.12.2023.
u 19:28

Jensa Lehmanna je na djelu uhvatila nadzorna kamera koja je snimala rezervnom baterijom, unatoč tome što je Lehmann izvukao strujni kabel kamere prije nego što je provalio u garažu. Lehmann je priznao da je ušao u garažu s motornom pilom u ruci, ali i kako se više ničega ne sjeća

Bivši vratar njemačke nogometne reprezentacije Jens Lehmann (54) kažnjen je na sudu u rodnom gradu Starnbergu nakon što je motornom pilom oštetio susjedovu garažu, objavila je njemačka agencija DPA. Sud je izrekao ukupnu novčanu kaznu od 420.000 eura za oštećenje imovine, uvredljivo ponašanje i pokušaj prijevare.

Okolnosti ovog incidenta prilično su neobične, a njemački mediji su opisali suđenje kao jedno od najbizarnijih u protekloj godini. Lehmann se naime, posvađao sa susjedom oko garaže, rekavši da mu garaža zaklanja pogled na jezero iz njegove kuće.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Continuation of trial against Jens Lehmann
1/26

Bivši vratar Schalkea, Milana, Borussije Dortmund, Arsenala i Stuttgarta je provalio u susjedovu garažu uz jezero Starnberg u Gornjoj Bavarskoj i zarezao jednu od greda. Lehmanna je na djelu uhvatila nadzorna kamera koja je snimala rezervnom baterijom, unatoč tome što je Lehmann izvukao strujni kabel kamere prije nego što je provalio u garažu.

Lehmann je priznao da je ušao u garažu s motornom pilom u ruci, ali i kako se više ničega ne sjeća. "Nema sumnje da su optužbe protiv bivšeg njemačkog reprezentativca istinite," rekao je javni tužitelj Stefan Kreutzer.

VEZANI ČLANCI:

Lehmann je s njemačkom reprezentacijom osvojio srebro na svjetskom prvenstvu 2002. godine, te broncu na SP-u četiri godine kasnije. Ima i srebro sa EP-a 2008. Ukupno je na vratima "elfa" upisao 61 nastup.

Nakon završetka karijere jedno je vrijeme bio trener vratara u Arsenalu, pomoćni trener u Augsburgu, a kraće vrijeme je bio i član je uprave Herthe. Ondje je otpušten nakon nedoličnog komentara o tamnoputom komentatoru Sky TV-a, bivšem nogometašu Dennisu Aogou. Lehmann se kasnije ispričao.

VIDEO Vjenčali su se Iva Šarić i Bruno Petković, a imali su još jedan razlog za slavlje na taj datum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije