Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju 17 od 17!

Nitko ne može pobijediti Pavića i Maracha, opet su u finalu!

Mate Pavić
Foto: Reuters
1/5
17.02.2018.
u 15:45

U drugom polufinalu će Ivan Dodig s Amerikancem Rajeevom Ramom igrati protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

Mate Pavić i Oliver Marach nastavili su sa sjajnim nastupima u paru. U polufinalu ATP turnira u Rotterdamu protivnici su im bili Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau, ali ni oni nisu imali nikakve šanse.

Hrvatsko-austrijski par sa samo 57 minuta na terenu slavili su 6:1, 6:3 i plasirali se u finale.

Ova fenomenalna kombinacija dovela je do toga da u 2018. godini nemaju niti jedan poraz. Pavić i Marach igrali su 17 susrete i u svih 17 upisali pobjedu.

Osvojili su Dohu, Auckland i Australian Open te su na najboljem putu osvojiti četvrti naslov u godini. 

U drugom polufinalu će Ivan Dodig s Amerikancem Rajeevom Ramom igrati protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

Komentara 3

DU
Deleted user
16:07 17.02.2018.

Ako ti takav igračina kaže da ne želi igrati dok je ovaj izbornik tu, onda mijenjaj izbornika!

DU
Deleted user
16:26 17.02.2018.

Da, jos bi trebao on sam odrediti izbornika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije