Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Slavonci će biti razočarani! Evo gdje Hrvatska igra četvrtfinale

Borna Ćorić Davis kup
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
16.02.2018.
u 15:26

Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić nisu upitni za nastup, no pitanje je što će biti s osvajačem Australian Opena u parovima Matom Pavićem

Iako su svi hvalili sjajnu atmosferu u Osijeku nakon pobjede Hrvatske 3:1 protiv Kanade u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa, Slavonci neće ugostiti naše najbolje tenisače u četvrtfinalu.

Gotovo sigurno je da ćemo Kazahstance od 6. do 8. travnja ove godine ugostiti u varaždinskoj Areni kapaciteta 5.000 gledatelja.

Borna Ćorić Davis kup
1/22

- Nadam se da će se to dogoditi. Bilo bi mi to ispunjenje sna - govorio je nakon pobjede protiv Kanade izbornik Željko Krajan.

Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić nisu upitni za nastup, no pitanje je što će biti s osvajačem Australian Opena u parovima Matom Pavićem, koji je rekao da neće igrati za reprezentaciju dok je Krajan izbornik.

Nakon dvoboja protiv Kanade predsjednik HTS-a Franjo Luković o tom slučaju rekao je sljedeće:

- Uvjetovanje da se promijeni izbornik sigurno nije sretno rješenje, bilo od koga dolazilo. Igra se za hrvatsku reprezentaciju, a ne za ovog ili onog izbornika. Nadam se da će Mate to shvatiti i da ćemo naći volje s obje strane da se ta situacija prevlada. Posebno stoga što je Mate i olimpijski kandidat za Tokio 2020. godine.

Komentara 2

JA
jasenka
08:17 17.02.2018.

Ako Pavic ne zeli igrati za Hrvatsku ne moze biti kandidat za OI. U nadi da ce se igrati u Varazdinu unaprijed zahvaljujem.

KA
kažemja
17:44 16.02.2018.

Što fali Varaždinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije