Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE NA OTOK

Nikola Vlašić i službeno potpisao za West Ham! Igrat će protiv Dinama u Europskoj ligi

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Luka Stanzl/PIXSELL
31.08.2021.
u 10:18

Plaća koju bi Vlašić trebao dobivati, iznosit će četiri milijuna eura godišnje, ugovor mu vrijedi do 2026.

Nikola Vlašić i službeno je postao član West Ham Uniteda, objavio je londonski klub na društvenim mrežama i web-stranici.

 

 

 

Hrvatski reprezentativac stigao je iz CSKA Moskva u transferu vrijednom, procjenjuje se, između 27 i 30 milijuna eura. Time je postao i najplaćeniji Hrvat u ovom prijelaznom roku!

Plaća koju bi Vlašić trebao dobivati iznosit će četiri milijuna eura godišnje, ugovor mu vrijedi do 2026., ali bitnija je prilika koju potentni veznjak dobiva. Već se okušao u engleskom nogometu, no nije se nametnuo u redovima Evertona.

Ovaj put trebalo bi biti drukčije jer je stariji, iskusniji i općenito kvalitetniji nogometaš no što je bio prije četiri godine kad je iz Hajduka otišao put Otoka.

West Ham trebao je hitno nekoga kalibra Jesseja Lingarda koji je ostao u Manchester Unitedu, a trener David Moyes tako nešto prepoznao je upravo u Nikoli Vlašiću.

On će sada imati priliku zaigrati protiv Dinama u skupini H Europske lige. Možda mu 16. rujna i ta utakmica u Zagrebu budu debi za novi klub...

Ponikao je u Hajduku, odigrao više od 250 seniorskih utakmica u karijeri, zabio 33 gola i asistirao 21 put za CSKA u protekle tri sezone te je proglašen najboljim nogometašem ruskog prvenstva 2020.

Za hrvatsku reprezentaciju 23-godišnji Vlašić odigrao je 26 utakmica i zabio šest pogodaka. Debitirao je 28. svibnja 2017. u pobjedi 2:1 protiv Meksika, tijekom mandata Ante Čačića.

>>> Stručnjaci za Večernji TV o stanju u hrvatskom nogometu

 

Komentara 18

DP
d0m_p3r1gnon
10:29 31.08.2021.

Prešao u West Ham samo kako bi igrao protiv Dinama jer ih jadnik u svojoj karijeri nikada pobijedio nije hahahah ima sindrom pravog xajdukovca iz shita

KH
Khala
11:13 31.08.2021.

Tuga u domu Drazena Muhvica koji ovdje mjesecima cvili kako je Vlasic druga liga :D Cestitke Vlasicu, kroz 2-3 godine eto ga u velikom klubu..

RO
roland
11:09 31.08.2021.

Neka igra i neka zarađuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije