Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na treningu

Nepromišljeni navijač utrčao na teren i Drogbi uklizao u noge

Drogba (1)
Screenshot youtube
16.05.2013.
u 20:50

Drogba ni sam nije mogao vjerovati što se dogodilo, a nakon toga se primio za nogu

Nogometaši Galatasaraya osvojili su naslov prvaka Turske pa su njihovi treninzi opušteniji nego inače. Zbog toga su odlučili trening otvoriti za javnost, a to je moglo skupo stajati njihova ponajboljeg igrača Didiera Drogbu.

Naime, dok su igrači Galatasaraya lagano trčkarali i razgibavali se, jedan zaluđeni navijač preskočio je ogradu i pretrčao prema igračima. Za njim su krenuli zaštitari, a kad se približio Drogbi, poskliznuo se i uklizao poznatom nogometašu u noge.

Drogba ni sam nije mogao vjerovati što se dogodilo, a nakon toga se primio za nogu. Srećom, tom se prilikom nije ozlijedio.

>>Drogba: Vikali ste mi \'majmune\', a pobjedu vam je donio moj brat

>>Popustili živci: Trener skinuo sako i krenuo šakama na suca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije