Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao dosljedan

Nepopravljiv je: Ibrahimović ponovo božićnom čestitkom uzburkao duhove

Zlatan Ibrahimović
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
25.12.2019.
u 15:41

Primio je ibrahimović daleko manje kritika nego lani, ali navijači Malmöa nisu propustili prigodu da ga ponovono izvrijeđaju jer je nedavno kupio dionice omraženog rivala Hammarbyja.

Zlatan Ibrahimović ostao je dosljedan u specifičnom načinu čestitanja Božića.

Nakon što je lani objavio figuricu patuljka s uzdignutim srednjim prstom, što su brojni loše primili s obzirom na kontekst blagdana koji se slavi, sada je objavio lava koji, pogađate, 'pozdravlja' na identičan način.

Fantastični je nogometaš pritom napisao na engleskome "Sretan Božić", no ponovno se našla poneka osoba koja mu je zamerila na, prema njihovu mišljenju, neprimjerenom sadržaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Chriztmaz

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Doduše, primio je ibrahimović daleko manje kritika nego lani, ali navijači Malmöa nisu propustili prigodu da ga ponovono izvrijeđaju jer je nedavno kupio dionice omraženog rivala Hammarbyja.

U komentarima su ga rado podsjetili da su prije nekoliko dana njegovu kipu odrezali nos, no nešto nam govori da se Zlatan zbog toga nije previše uzrujao, kao i da će i naredne godine Božić čestitati na identičan način.

Uostalom, brojni su ga prihvatili takvim kakav jest, pa je njegova objava na Instagramu vrlo brzo prikupila preko dva milijuna lajkova. Lajkali su je i brojni sportaši, a među njima i naš sjajni vratar Danijel Subašić.

Podsjetimo, Ibrahimović još uvijek traži novi angažman, govorilo se da će sigurno put Italije, ali posljednji tračevi s Otoka govore da bi mogao završiti u Evertonu.

Inače, Ibrahimovićev otac je musliman podrijetlom iz BiH, a majka katolkinja iz Hrvatske, dok se sam Zlatan u više se navrata opisao kao veliki katolik.

Ključne riječi

Komentara 13

NP
Nema predaje
15:58 25.12.2019.

A što očekivati od Muje.

NI
Nini istrijan
16:48 25.12.2019.

Ibrahimovic je ,uz veliki trud Bobana i Maldinija i bez svog menadzera Raiole,potpisao 18 mjesecni ugovor za Milan.

NI
Nini istrijan
15:01 26.12.2019.

Htjeo je da imitira Leonarda i njegovo remek djelo "Salvator Mundi" ali je "nehotice" zamijenio prst. Puno diskusije oko Zlatanove poboznosti a sto je postalo vrlo vazno u ovoj zenlji gdje su gradjani odjednom postali veci katolici od samog pape.Mislimm da imate pogresnu predodzbu o Zlatanu koji je po meni ateist ali respektira druge da vjeruju u sto zele.Na svom tijelu ima tatue sa simbolima nekoliko religija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije